跳至

首頁

尾頁

大宅

哇卡卡卡~ 中左喇~ 中左喇~ 真係中左喇~ 我再次懷孕了~
細b而家一個月都無架... 我好緊張~ 好緊張~ 好緊張呀~ ...

p.s. 提早一次過多謝大家既恭賀先喇... thx~~thx~~thxxxxxx~~

[ 本文章最後由 joeyjoey711 於 08-3-31 01:04 編輯 ]
兩個寶貝囡~ 每日更新blog~

http://hk.myblog.yahoo.com/kevinjoey-family/

以 生 命 享 受 生 命 !!

大宅

原文章由 joeyjoey711 於 08-3-30 22:21 發表
哇卡卡卡~ 中左喇~ 中左喇~ 真係中左喇~ 我再次懷孕了~
細b而家一個月都無架... 我好緊張~ 好緊張~ 好緊張呀~ ...

睇左你個blog啦跑出左啦哈哈恭喜晒呀
憲泓出世6磅 2歲10個月29磅

大宅

joey 恭喜晒呀.

男爵府

嘩~~果然快手喎,恭喜晒!

子爵府

嘩,你好勁呀~!!!!  超勇敢!!  叻叻叻

別墅

恭喜哂

大宅

有d野唔方便係blog講, 因為老爺成日會睇...
我早幾日係blog咪話有d"大計"攪既?! 其實係c6同人夾錢攪d"小生意" [ 唔想用d流動資產, 所以攪生意d$c6係借架, 十五,六萬倒... 廢是62知道會阿支阿左...], 但係c6要返工, 基本上4月中開始朝早就會係我孭住寶兒豬看鋪... c6成日怕我會捱唔住 =.= 唉~ 都仲未開始c6就咁鬼擔心... 其實我由細捱到大架啦, 有咩苦我未試過呀!!!... 而家我最擔心係寶兒豬捱唔住, 因為果d所謂既"小生意"間所謂既"鋪頭"係無冷氣架 =.= 仲好大機會係日曬雨林添 =.= 不過搵倒錢既... c6就話一係請個人睇b, 一係請個人睇鋪 =.= 但係寶兒豬淨係跟我架喳... 但係話晒都第一次學人攪"生意"我想親力親為多d囉, 最主要係已經洗左好多錢, 又仲未知係咪實賺!! 難得用果十幾萬就可以攪下生意仔, 所以我想親力親為... 大家點睇?!... 會支持我嗎?!...

原文章由 fanipwife 於 08-3-30 22:27 發表

睇左你個blog啦跑出左啦哈哈恭喜晒呀

[ 本文章最後由 joeyjoey711 於 08-3-31 13:09 編輯 ]

http://hk.myblog.yahoo.com/kevinjoey-family/

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

恭喜呀

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

大宅

我都話中架啦!! 恭喜晒呀!! 預產期係幾時呀?
你老公開咩鋪頭架, 我地有無機會幫襯呢? 如果又大肚, 又湊bb, 又睇鋪都幾辛苦, 你都要小心身體, 我好佩服你有咁既戰鬥力, 勁~
我支持你

複式洋房

喂 恭喜晒 三年抱兩

男爵府

恭喜,恭喜!
等我比d意見你la!我係FTM嗰時陀住妹妹湊大仔,真係好辛苦好辛苦好辛苦,陀住好攰個仔又剛学行,望少一眼都唔得架!亦冇時間做自已嘢!
如果係可以請個人跟住你,幫你湊女又好跟你一齊出鋪做下粗重
嘢都好!
唔係你捱唔捱得,而係e +你陀住個唔可以捱,如果你身体太大負賀,對细b不太好!

別墅

恭喜ar~
e,,,,星期二gathering見到你嗎?
hehe,,,,呀...我有大量媽咪奶粉and去紋膏(版仔)你有需要嗎?
你好勁ar
http://lilypie.com]
http://www.fotop.net/cyanliu

別墅

恭喜呀....... , 小心身體, 唔好太勞累

別墅

勁勁勁..三年抱兩!!
博一鋪,我地一班0708mami 支持你!!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 joeyjoey711 於 08-3-30 22:21 發表

公C~~公C~~~
寶兒做家姐啦~~
努力D做個細佬比寶兒....
.
人就是如此!喜歡隨著環境轉變.是對是錯,當下覺得好玩就不顧後果!做了媽媽時常會大罵孩子的好奇.好勝心.但做媽媽的會否反醒自己也不是如此!

大宅

恭喜 恭喜
歡迎參觀我的個人網頁

別墅

恭喜晒呀. 真係好勇呀....小心身體呀!!唔好太粗勞呀

大宅

真是”公起”晒!!!

我同老公到宜家都未行房呀 你地真係好努力!!哈哈~~

大宅

唏~ 幾時講下我會中六合彩先?!?!... 哈哈... 醫生初部估計應該係 12月3 ... 不過都要等個b大d, 到時照一照就清楚好多喇...

哎~ c6個fd"嬲"c6一齊攪"咸蝦"鋪頭仔喳.... 其實我地乜都唔識, 不過佢個fd做開好有經驗既... 日曬雨林, 每日最多就係d無聊阿叔阿伯黎買野... 我諗你都未必會黎"幫襯"囉... 哈哈...

原文章由 jecy媽咪 於 08-3-30 23:38 發表
我都話中架啦!! 恭喜晒呀!! 預產期係幾時呀?
你老公開咩鋪頭架, 我地有無機會幫襯呢? 如果又大肚, 又湊bb, 又睇鋪都幾辛苦, 你都要小心身體, 我好佩服你有咁既戰鬥力, 勁~
我支持你 ...

[ 本文章最後由 joeyjoey711 於 08-3-31 13:10 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至