親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:jazzdawn+發表於+14-11-26+01:28+我

原帖由 seaheart88 於 14-11-26 發表
我個時試過2個月前 , 佢就無彈條link , 但就話無得咁早囉 , 要 30天wor .... 我又計準時間又再 sent 囉 , ...
好呀,好多謝你既意見,等我試下先

http://lbff.lilypie.com/CsFWp8.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Breastfeeding tickers" /></a>

瑪瑙宮

大廚勳章

jazzdawn 發表於 14-11-26 01:37
我剛才入去你條link 看 , 都係只賣 30天......
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

jazzdawn 發表於 14-11-26 01:37
其實就算真係訂唔到都唔駛覺得可惜,要坐展望席就好遲先可以出發,
去到箱根玩既時間反而比較少,
如果唔堅持坐展望席既就可以早D出發,
留係箱根玩既時間就鬆動D

大宅

引用:Quote:jazzdawn+發表於+14-11-26+01:37+好

原帖由 shinku 於 14-11-26 發表
其實就算真係訂唔到都唔駛覺得可惜,要坐展望席就好遲先可以出發,
去到箱根玩既時間反而比較少,
如果唔堅 ...
係呀,都有呢個諗法架,但因為出發去箱根前,老公要先將行李攞由新宿酒店攞去之後住既池袋酒店寄存,加上我地有兩個小朋友,之前嗰晚較夜瞓,驚太早叫佢地起身會太累同無心機,所以又想可以比佢地瞓晏少少,總之平常心,訂到就訂,訂唔到就搭早一兩班次啦,想知如唔係展望席既其他班次,係咪都一定要預早上網買左先呢?定係到達新宿早一兩日買都得呢?

http://lbff.lilypie.com/CsFWp8.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Breastfeeding tickers" /></a>

男爵府

引用:Quote:原帖由 情若真 於 14-11-25 發表我都

原帖由 jazzdawn 於 14-11-26 發表
唔係呀,係特別要坐展望席先至係呢個時咋,普通好早就有班次架啦
我就係想坐展望席,如果去冇,回程有冇得坐呢?

大宅

shinku 發表於 14-11-25 21:06
老實講,一日真係去得曬架喎,我之前就係去呢D地方,
不過同你既次序相反,
我個尾站係強羅,
我都plan緊行程去箱根, 可唔可以比條link我, thx

瑪瑙宮

大廚勳章

情若真 發表於 14-11-26 10:50
我就係想坐展望席,如果去冇,回程有冇得坐呢?

我係一次過買來回的 , mail 買來回2程都展望 ....2程都ok ....
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

QQCREAM 發表於 14-11-26 11:05
我都plan緊行程去箱根, 可唔可以比條link我, thx
sure

珍珠宮

jazzdawn 發表於 14-11-26 09:42
係呀,都有呢個諗法架,但因為出發去箱根前,老公要先將行李攞由新宿酒店攞去之後住既池袋酒店寄存,加上我 ...

我係早一兩日訂咋,個時我平安夜去,架車仲好吉下

珍珠宮

jazzdawn 發表於 14-11-26 09:42
係呀,都有呢個諗法架,但因為出發去箱根前,老公要先將行李攞由新宿酒店攞去之後住既池袋酒店寄存,加上我 ...
其實我反而覺得,你有小朋友,可以既話最好早D出發,因為到左箱根好多交通工具都好早收,
如果時間唔預多D,
你玩去到中間 miss 左尾班車就真係唔知點番酒店啦

男爵府

引用:Quote:情若真 發表於 14-11-26 10:50 我就

原帖由 seaheart88 於 14-11-26 發表
我係一次過買來回的 , mail 買來回2程都展望 ....2程都ok ....
好,吾該你,我要好好安排下先

男爵府

不過同你既次序相反,
我個尾站係強羅,
我都想要呀, 可以SEND埋比我嗎??
另外我想問, 我朝早5點幾到羽田, 打算會直入箱根, 睇過會大約8點幾到箱根湯本放底行李..
要夜晚7點前返番去湯本旅館...
咁你覺得夠唔夠時間遊晒箱根, 富士山同OUTLET呀???

珍珠宮

bloodwong 發表於 14-11-26 14:06
我都想要呀, 可以SEND埋比我嗎??
另外我想問, 我朝早5點幾到羽田, 打算會直入箱根, 睇過會大約8點幾到箱根 ...
遊曬箱根:遊曬一定唔可能,箱根有好多唔同景點,如果你個個都去可以玩三日以上
富士山/outlet:富士山同 outlet 都己經出左箱根既範圍,要特登去,
你可以上網找下呢D資料,你一日唔可能玩曬三個地方

大宅

引用:我都有呢本,謝謝

原帖由 jazzdawn 於 14-11-26 發表
我都有呢本,謝謝

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

不過同你既次序相反,
我個尾站係強羅,
我又想睇你遊記呀, 我尾站都係強羅, 都想1日去晒, 我計劃緊唔坐展望席車, 一早搭7點車入去都係8點半左右, 跟住搭車去箱根港行下, 再搭海賊船, 然後去大涌谷行, 跟住番強羅酒店, 唔知下午5點前番唔番到強羅呢?因為第二日想退房後去箱根湯本站附近行下, 然後就出番新宿行街, 2點前到新宿就可以繼續行街shopping lu
BK の 會員
Merry X'mas!!!

珍珠宮

塵大聞 發表於 14-11-26 15:35
我又想睇你遊記呀, 我尾站都係強羅, 都想1日去晒, 我計劃緊唔坐展望席車, 一早搭7點車入去都係8點半左右, ...
sure

公爵府

訂展望席可以去以下link, 早30天訂, 日本網十時起可訂, 所以我地係香港就要9時上網訂同人搶

https://www.web-odakyu.com/e-romancecar/
BK の 會員

男爵府

shinku 發表於 14-11-26 14:30
遊曬箱根:遊曬一定唔可能,箱根有好多唔同景點,如果你個個都去可以玩三日以上
富士山/outlet:富士山同 ...
噢, 明白, 即係一日箱根, 一日富士山加OUTLET會比較好D LA??
THANKS

公爵府

仲有, 有無jm知如我而家訂左展望席, 但到時我放棄坐它, 想坐早一班或遲一班車得唔得呢?
BK の 會員

珍珠宮

塵大聞 發表於 14-11-26 15:35
我又想睇你遊記呀, 我尾站都係強羅, 都想1日去晒, 我計劃緊唔坐展望席車, 一早搭7點車入去都係8點半左右, ...
其實酒店無得比你遲番,因為佢地晚飯時間都係六點上下,
部份交通公共都係六點前就停,
所以你五點上下番到酒店沖個涼,食飯,
咁就差唔多架啦

首頁

尾頁

跳至