論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我已經打過好多次電話,唔係冇人聽,就係打唔通. .想知呢間野究竟得唔得架?
我家有BB豬小豬肉,豬爸爸大豬肉和靚靚豬媽媽  :cheeze:  :cheeze:  :cheeze:

複式洋房

你可以直接在 Cebu 嘅網頁訂票, 我試過訂兩次都無問題.

http://www.cebupacificair.com/

原文章由 BB豬Mommy 於 08-3-31 10:11 發表
我已經打過好多次電話,唔係冇人聽,就係打唔通. .想知呢間野究竟得唔得架?

大宅

on-line Book i think more expensive,

last time i brought from travel agent
round trip with tax only $1160

but i just check on-line booking need $1560 with tax..
[img]http://b4.lilypie.com/gL7qp8.png[img]

男爵府

原文章由 DadDad 於 08-3-31 10:21 發表
你可以直接在 Cebu 嘅網頁訂票, 我試過訂兩次都無問題.

http://www.cebupacificair.com/

DadDad,

唔該.想問埋個步驟係點,係咪真係要比個VISA CARD 影印本比賓賓, 日期可以改嗎? Thanks

[ 本文章最後由 BB豬Mommy 於 08-3-31 16:07 編輯 ]

我家有BB豬小豬肉,豬爸爸大豬肉和靚靚豬媽媽  :cheeze:  :cheeze:  :cheeze:

複式洋房

BB豬Mommy,

步驟好簡單, 按照網上指示輸入資料, 完成後會收到 e-mail, 將 e-mail 印出帶到機場當機票用.

唔知係唔係新例, 有人話要帶 Credit Card copy, 但我上年尾幫人訂就無俾 copy 都無聽到話有問題.

改日期我未試過, 但似乎可以, 因為 e-mail 話:

"Flight changes are allowed with the payment of applicable fees and any fare difference. Rebooking penalty: PHP 300 per sector per guest for domestic flights; PHP 1500 / HKD 250 per sector per guest for Hong Kong flights; ..... Refund penalty: PHP 300 per ticket for domestic flights; PHP 1500 / HKD 250 per ticket for Hong Kong flights; ....."

原文章由 BB豬Mommy 於 08-3-31 14:59 發表

DadDad,

唔該.想問埋個步驟係點,係咪真係要比個帶影印本比賓賓, 日期可以改嗎? Thanks

子爵府

我昨天剛經中銀旅遊訂左張單程去manila既機票, 今早岩岩收到~~$550 + $306(tax).

民房

STH920:
你好!可否告訴我如何訂購呢?是否要有中銀信用卡?open多久呢?謝謝!

子爵府

回覆 #7 ylkwan 的文章

打電話訂就可以, 今天訂明天有機票收. 如果用中銀信用卡訂, 佢地可以免費送到地鐵沿線既商業大廈俾你架.

首頁

尾頁

跳至