網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

尊敬的客户,您好:

很抱歉的通知您,因雙11期间我司订单量暴增,虽然我们做了很多准备,但订单量仍然远超预期。同时因备战双11增加许多新手,新手操作规范性未达到要求,导致少数包裹上架与系统库位不符。近日以来进入出庫高峰,仓库操作压力非常大,虽然我们已经是24小时作业,但一来出库订单量非常大,二来我们在处理库位不符包裹需花费较长时间,導致包裹在出庫時效上受一定影響。

同时請您放心和耐心等待,我们也是非常着急,目前继续增加人員全力奋战,24小时作业以保证尽快出库,预计这种情况将持续到本周。如果您的订单出庫時效超過48小時(自合併訂單付款開始計算),可提供相關快件單號,聯繫我司客服要求10RMB出庫延遲理賠金。

給您帶來的不便,敬請諒解,感謝您對順豐的支持和信任,謝謝!

象牙宮

引用:尊敬的客户,您好:很抱歉的通知您,因雙11

原帖由 iki1118 於 14-11-25 發表
尊敬的客户,您好:

很抱歉的通知您,因雙11期间我司订单量暴增,虽然我们做了很多准备,但订单量仍然远超 ...
好,藉口囉!佢地一向24運作架啦!唔夠人咪請人囉!同埋,旺旺覆人!有聲有氣先原諒到架

翡翠宮

算係咁啦,雙11無計,個個都覺得順豐快,一窩蜂用順豐,幾好都畏人煲爆啦!

大宅

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 iki1118 於 14-11-25 發表尊

原帖由 無話可說 於 14-11-25 發表
好,藉口囉!佢地一向24運作架啦!唔夠人咪請人囉!同埋,旺旺覆人!有聲有氣先原諒到架

...
唉!請多d人手覆msg我諗好過d,10問九吾應,完全吾知咩事,果下嬲

大宅

BK Milk勳章

引用:算係咁啦,雙11無計,個個都覺得順豐快,一

原帖由 lyh80115 於 14-11-25 發表
算係咁啦,雙11無計,個個都覺得順豐快,一窩蜂用順豐,幾好都畏人煲爆啦! ...
唉! 因為首重兩蚊,覺得順豐快,好多人用佢,但我就貪佢近咋

翡翠宮

回覆:順豐解釋

咁又係,首重2蚊幾吸引,加上順豐又多自取點…

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我未搶$2架,純粹信佢可靠咋,講咩都係咁,10問9唔應,次次2-3日先覆1句廢話,再問又消失左,根本唔算客服,1間咁大間既公司做成差,差爆

大宅

BK Milk勳章

引用:我未搶$2架,純粹信佢可靠咋,講咩都係咁,

原帖由 elaine_20hk 於 14-11-25 發表
我未搶$2架,純粹信佢可靠咋,講咩都係咁,10問9唔應,次次2-3日先覆1句廢話,再問又消失左,根本唔算客服 ...
係喎,問完幾日答一句,再問潛水價錢吾係平,最重要客服吾應機

大宅

BK Milk勳章

引用:咁又係,首重2蚊幾吸引,加上順豐又多自取

咁又係,首重2蚊幾吸引,加上順豐又多自取點…
相信今次,應該無乜回頭客

大宅

BK Milk勳章

我客服覆左兩次叫我等無再覆,宜家仲丘要自動回覆信息,大家係咪都係咁

象牙宮

引用:算係咁啦,雙11無計,個個都覺得順豐快,一

算係咁啦,雙11無計,個個都覺得順豐快,一窩蜂用順豐,幾好都畏人煲爆啦! ...
咁佢咪唔好掉咁多$2名額囉!至激氣係旺旺無人覆呀!我唔介意執唔切貨,但好介意當我死既唔覆囉!記住佢係貴過人架,快就係一定要啦!唔快我點解要比多D錢呢!我唔係用雙十一優惠囉!一係就將雙十一果D人既貨押後,比貴既就照返平時咁快發貨啦!我雙十一D野同日比錢私集,仲要派上屋企,隔日就到手喇!我用順豐貪快,近,同少野先用咋

大宅

BK Milk勳章

引用:我客服覆左兩次叫我等無再覆,宜家仲丘要自

我客服覆左兩次叫我等無再覆,宜家仲丘要自動回覆信息,大家係咪都係咁

...
無左auto reply msg

象牙宮

引用:Quote:原帖由 lyh80115 於 14-11-25 發表咁

相信今次,應該無乜回頭客
有,平時用開轉運D人囉,唔識用私人集運既人,住東涌既人(因為好多間都唔送),同埋用直運既人囉

大宅

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 iki1118 於 14-11-25 發表相

有,平時用開轉運D人囉,唔識用私人集運既人,住東涌既人(因為好多間都唔送),同埋用直運既人囉

...
我平時用私,係貪佢自提點係樓下,仲要加埋價添,出事。

象牙宮

引用:Quote:原帖由 無話可說 於 14-11-25 發表有

我平時用私,係貪佢自提點係樓下,仲要加埋價添,出事。
我平時都係用開私,今次因為只買個被袋,順豐又係樓下先用咋!同埋過左雙十一,驚凍想快D有,點知用左5日先收貨,谷氣到爆

大宅

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 iki1118 於 14-11-25 發表我

我平時都係用開私,今次因為只買個被袋,順豐又係樓下先用咋!同埋過左雙十一,驚凍想快D有,點知用左5日先 ...
收到貨好好,我仲等緊

象牙宮

引用:Quote:原帖由 無話可說 於 14-11-25 發表我

收到貨好好,我仲等緊
狂提醒發貨,旺旺,同埋我得一件貨19號比錢24號先收貨!

大宅

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 iki1118 於 14-11-25 發表收

狂提醒發貨,旺旺,同埋我得一件貨19號比錢24號先收貨!
宜家旺旺連auto msg都埋,完全失踪

伯爵府

DHA勳章

好褸呀,順豐8日都送唔到,重話有件貨唔見左,找都找左2日,重未覆我結果 頂佢。

大宅

BK Milk勳章

引用:好褸呀,順豐8日都送唔到,重話有件貨唔見

原帖由 artai430 於 14-11-25 發表
好褸呀,順豐8日都送唔到,重話有件貨唔見左,找都找左2日,重未覆我結果 頂佢。

...
佢同你講吾見左? 我覺得好少吾見,搵吾到多,有機會遲出庫原因係搵吾到貨,可能遲入庫果d反而快發貨

首頁

尾頁

跳至