自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

禁止訪問

男爵府

回覆:留意番吖……張繼聰

佢當時只係唔紅.....但keep 住有係電台開咪!

唔紅但努力唔係廢. 唔紅搵小三再hi 果味野再賴落神果度呢D先係真正的廢

MilkMM    發表於 14-11-26 13:39

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:唔紅唔代表廢嘅。做呢行嘅人,係人都想有演

原帖由 petitsomeone 於 14-11-26 發表
唔紅唔代表廢嘅。

做呢行嘅人,係人都想有演出機會,冇機會唔代表廢。

simple is the best~

子爵府

睇得出佢好努力
欣賞佢

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我又唔覺佢差喎,佢以前d歌我都有聽!

珍珠宮

我諗謝安琪呢 d 咁自大既女人嫁佢都唔覺得委屈既,佢有好多過人之處外人睇唔到

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 TJ040 於 14-11-26 發表留意

原帖由 bozz 於 14-11-26 發表
係咪老婆搵得多過老公,果個男人就係叫食軟飯? 咁全球好多人都食軟飯
agree,或者佢搵得唔夠老婆多,但可能搵得多過好多人bor

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係娛樂圈唔紅唔代表廢架喎, 只係佢未有機會啫, 如果佢係廢嘅而家都唔會入到屋俾人留意到啦

水晶宮

vinvin901 發表於 14-11-26 07:04
以前您老婆紅果陣
真係覺得您幾廢……
風水輪流轉好明顯而家……
佢每次講呢句 '留意番', 超好笑!

男爵府

畀面勳章

petitsomeone 發表於 14-11-26 07:19
唔紅唔代表廢嘅。

做呢行嘅人,係人都想有演出機會,冇機會唔代表廢。
同意~佢一直都唱得

公爵府

引用:以前您老婆紅果陣真係覺得您幾廢……風水輪

原帖由 vinvin901 於 14-11-26 發表
以前您老婆紅果陣
真係覺得您幾廢……
風水輪流轉好明顯而家……
有同感

侯爵府

唔鐘意睇佢.....覺得冇眼緣

男爵府

回覆:vinvin901 的帖子

佢老婆紅過佢就代表佢廢?

大宅

唔同意佢癈,佢係香港演藝學院戲劇學院表演系畢業o架,以前個人同形象唔入屋o者,做娛樂圈真係靠運,靠一個機會就可以成功

伯爵府

我淨係識佢老婆唱一首歌咋!同埋個樣越變越靚囉!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

佢無出樣囉

你無留意啫,幾多廣告聲係佢,仲有港台節目,呢d都搵到錢
加上佢有作歌架

子爵府

回覆 vinvin901 的帖子

我一直都唔覺得佢廢喎

珍珠宮

講野過濾下吧

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

rosemimi22 發表於 14-11-26 07:58
佢有幾廢?係屋企唔做等老婆養,定攞綜緩?以前好多歌手hit歌都係佢作詞作曲。申利:唔係佢兩公婆fans

...
我都岩岩咁覆完

首頁
12345...8

尾頁

跳至