自由報料

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

塵大聞 發表於 14-11-26 12:04
粉紅色果隻? 我自己影左相但無留意到有得賣添
咁點好呢,如果係膠好想買

男爵府

2024年龍年勳章

大宅

回覆:Disney 6折掃貨及奇遇

唔好意思想問如果當日即upgrade銀咭可唔可以有6折購物?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ppkate 發表於 14-11-26 12:41
唔好意思想問如果當日即upgrade銀咭可唔可以有6折購物?
其實可以入場時即買銀卡$850一年會藉, 就可以即入場圓野有6折, 6折優惠至11月30日.而家正貨票是$499, 入場後upgrade銀卡比多$351, 其實同場外即買$850咪一樣, 係場外一次過攪唔駛煩分兩次, 除非係出面買到有優惠票平過$499, 咁就要入左場先upgrade都係比$351.

BK の 會員
Merry X'mas!!!

男爵府

男爵府

回覆:塵大聞 的帖子

Thanks

大宅

真係好抵,但酒店不知是否一樣呢

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

塵大聞 發表於 14-11-26 12:09
我尋日自己一個十點入場行到3點走,好enjoy,如果帶埋細路真係點賣野喎,我之前見有jm話自己一個人去掃貨會 ...

別墅

回覆:塵大聞 的帖子

I phone case幾$?

大宅

我呢個星期入左去三次,每次都係襯阿仔返學即衝入去,行一個鐘就走。要收手啦,快破產

公爵府

TOBY@-@ 發表於 14-11-26 13:23
I phone case幾$?
$268未折
BK の 會員

大宅

回覆:keilun1309 的帖子

可以睇下紗裙相嗎?thx

大宅

引用:應該係膠~今日買左呢個食物盒,星期一都見

原帖由 keilun1309 於 14-11-26 發表
應該係膠~
今日買左呢個食物盒,星期一都見唔到~
食物盒幾多錢呀?我星期一都有去都見唔到,放喺邊架?

象牙宮

angieliukk 發表於 14-11-26 14:27
食物盒幾多錢呀?我星期一都有去都見唔到,放喺邊架?
尋日大街有

去winnie the pooh睇下啦,果度幾多frozen野,可能少人去

公爵府

引用:Quote:TOBY@-@ 發表於 14-11-26 13:23 I ph

原帖由 塵大聞 於 14-11-26 發表
$268未折
Iphone 6 plus case有以下款,我新機到左手但未有殼無得用,所以買左一個唔刻名可以即刻取貨嘅,如刻名就要14天後取

BK の 會員

公爵府

BK の 會員

公爵府

BK の 會員

公爵府

BK の 會員

大宅

請問有無人可以影d mcqueen同飛機總動員既相俾我哇?想知有咩買,叫朋友幫手。

公爵府

引用:請問有無人可以影d mcqueen同飛機總動員既

原帖由 wing1021 於 14-11-26 發表
請問有無人可以影d mcqueen同飛機總動員既相俾我哇?想知有咩買,叫朋友幫手。

...
我得呢啲咋

BK の 會員

首頁

尾頁

跳至