想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

已生一個女(係食排卵藥第一個cycle中),之後小產過2次(中醫調理後有,但8-9w無心跳),小產後cycle80-90日,照極中醫都無用,上次照醫生話係多囊,輕輕咁講左一句“要有既下次食排卵藥囉”,各位有經驗jm,我好亂,唔知食 天喜丸(剛食左1個cycle,但都係無短到)/添寶方定排卵藥好但食排卵藥要食日約醫生,我又未必成日見到醫生

禁止訪問

大宅

bbyau2010 發表於 14-11-27 17:23
已生一個女(係食排卵藥第一個cycle中),之後小產過2次(中醫調理後有,但8-9w無心跳),小產後cy ...
樓主,可否介紹開排卵藥的醫生比我去試吓嗎?謝謝

大宅

引用:Quote:bbyau2010 發表於 14-11-27 17:23 已

原帖由 wingwing2012 於 14-11-27 發表
樓主,可否介紹開排卵藥的醫生比我去試吓嗎?謝謝
我都係st paul婦產科咋,唔知好唔好呢?

大宅

bbyau2010 發表於 14-11-28 00:11
我都係st paul婦產科咋,唔知好唔好呢?
謝謝你的介紹,我做婦檢時同醫生講想開排卵藥,佢話我有排卵,吾建議我服藥。你可否pm 資料告訴我看St. Paul 那個醫生呀?謝謝。

大宅

引用:Quote:bbyau2010 發表於 14-11-28 00:11 我

原帖由 wingwing2012 於 14-11-29 發表
謝謝你的介紹,我做婦檢時同醫生講想開排卵藥,佢話我有排卵,吾建議我服藥。你可否pm 資料告訴我看St. Pau ...
但醫生話你有排點解仲食?我係排唔到先要食咋但今個cycle我選擇左黨添寶方,睇吓有無改善m期,唔得就真係要食排egg啦,有得自然排就唔好食藥啦

首頁

尾頁

跳至