想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

瞓得好勳章

如題,有無JM係看順勢療法而BINGO,請分享下.謝謝

子爵府

回覆:有無人看順勢療法而BINGO

留毛,第一次聽睇順勢療法

大宅

第一次聽

大宅

請問可唔可以講卑我聽係咩嚟架?

大宅

瞓得好勳章

其實自己看左半年,小産時,因為搞左成個月都未排清組織,初頭食中藥,一時得一時又無料到,最後吸宮,搞到連假都放完,無得再放假連月都無得坐的情況下返工,以前係勁貧血,血氣差到無朋友,追巴士一定追到氣扯兼嘔,又敏感症,又濕疹,又腸胃有事的人,因為咁的情況,我有朋友看順勢醫返好晒濕疹哮喘等病,個仔連自閉症都醫好左,咁我咪跟佢看,看左半年,敏感症無晒,腸胃抽筋無晒,胃酸倒流無埋,連最大鑊的血氣,貧血都醫好左,(初時唔信佢,我仲找西中醫求症,4個中西醫都証實我貧血已存愈,醫到血氣可以適合懷孕,講緊我係連一碗中藥呀,紅草水,豬潤水都無飲過的情況下可以斷尾,以家醫緊情緒,我係一個超緊張的人,食緊的療劑都係會易懷孕,我想知bk有無jm同我一樣看緊順勢而等bingo。一齊交流下

別墅

咁到底咩叫順勢?流程係點?

男爵府

邊到睇,幾錢?

男爵府

畀面勳章

引用:其實自己看左半年,小産時,因為搞左成個月

原帖由 KKEDU 於 14-11-30 發表
其實自己看左半年,小産時,因為搞左成個月都未排清組織,初頭食中藥,一時得一時又無料到,最後吸宮,搞到 ...
可否pm我資料

複式洋房

可否都pm資料給我呢,Thanks^_^

複式洋房

我都想要資料,pm我,謝謝

大宅

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆:KKEDU 的帖子

咩叫順勢療法? 係點架?

大宅

瞓得好勳章

http://www.homeopathyhongkong.org/hkah
開頭要聽個講座,然後問症,問由出世到以家的病歷,超長細,我第一次問左8個鐘,第二次見醫生問左4個鐘,不收錢,正式看同取藥先要錢,一個月見一次,初頭看,因身體多處機能有事,所以3000多元一個月,半年後今日,400多元,
其實係yahoo打順勢療法4隻字都會出到超多資料,我自己都看過晒,好像自然療法套理念,但又唔係自然療法咁,我by佢d藥無負作用,不過看的過程一定唔可以食西藥,我試過食中藥,但即刻相沖,最後中西藥都無食,只係食療劑(似糖仔的物體)。

子爵府

2024年龍年勳章

咁係食營養補品嗎?3000就唔算貴,我有fd睇過類似既,佢醫濕疹,但超贵,一個月用左3萬蚊。
但點解要睇8hrs?好誇張啊!

Life must go on

子爵府

其實應該係營養品, 因我見佢寫到明唔係藥, 唔洗過藥檢 (好似係)

大宅

瞓得好勳章

其實我都唔make sure究竟係營養品定係花藥,例如佢調我d害二蒙咁,佢會開隻磨姑的丸我食,食左d m又真係由23,24,25,26日,有時17日來一次,變做28日來一次喎,食佢支鐵丸,又真係work喎,平時西藥的鐵丸我受唔到,佢個4粒丸仔,又真係好神奇,食左1個月都唔夠,中醫都反問我食咩食到d血氣好左咁多 ,我以家都keep住食,不過無之前咁密,佢的療劑其實成份只得水和乳糖,只係經過撞繫1000次以上,利用水能記憶成份呢樣野而整,享昌集有訪問過佢地架,u tub 都有好多關於順勢的片段。我只知我身體好受佢的療劑。以家就算傷風都係食佢的療劑就無事。

大宅

瞓得好勳章

回覆 wln 的帖子

8個鐘問症真係要架,問由出世,係母腹你阿媽點陀你開始,問到今日呢一秒喎 係每個細節佢都要知,因為佢一定要知晒你所有事先可以開到你自己支體質療劑比你,人人都唔同架,支療劑食錯可以好大鑊架,識得啱好快就可以醫好你多年的疾病,所以一定問症要問好仔細,連情緒都問埋架,我個次問到我都唔想答,因為問到打爛沙盤問到督咁,私忍都知埋咁,要有心理準備看

男爵府

我都想要資料,pm我,謝謝

大宅

瞓得好勳章

各位,已pm,希望大家做唔成羊媽都可以做馬騮媽😁😁

別墅

畀面勳章

我都想要資料!thanks

大宅

畀面勳章

呢個順勢治療我有聽過呀, 我有好多朋友都試過佢嘅療劑而醫好各樣問題嘅.
佢個理念係用最天然的方法去醫病.
依家啲西藥, 其實每一種藥都有副作用, 就算你食咗醫好你呢刻果個病, D副作用都留咗係你身體入面.
而順勢治療嘅療劑 (即係好似我地睇醫生開嘅藥), 係經過多次的浠釋, 將副作用提走, 只係抽取真正可以醫病的成份出嚟.

我有好多朋友都試過醫好咗唔同嘅病
不過for生BB就未聽聞過
樓主如果你會試, 記得返嚟報告下喎

首頁

尾頁

跳至