烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

下星期結婚週年紀念日,老公好鍾意食生蠔,但不是食自助餐那種,是即叫即開那種,但我和個女要吃熟食,請問哪間餐廳好?唔該介紹下。

大宅

Oyster Bar at Sheraton Hotel top floor. Nice view and nice environment. The damage is around HK$800 per head.
They do serve wine and main course beside oyster.

大宅

回覆 #1 timaliceching 的文章

愉景灣有問seafood restaurant 有sea view,都幾OK. 我 last time 一家三口ordered 1 打oyster, new york steak and a seafood dish, two drinks and a ice-cream 埋單 around$1200. 真係好仔味. 可惜我forgot the name.

男爵府

JW Marriott Hotel
Buffet dinner have 即叫即開Oyster.

愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

民房

how much per head?

原文章由 GiCa 於 08-4-15 01:01 發表
Buffet dinner have 即叫即開Oyster.

大宅

畀面勳章

洲際十分好味約$600一位

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

大坑,MI CASA,小店,一定要訂位,蠔拚300有10隻,ORDER第2份D蠔又會唔同,鴨肝意粉都好好味

男爵府

原文章由 GiCa 於 08-4-15 01:01 發表

Marriott Cafe 既dinner buffet?? 應該係開定比客食。食完先再開架。
蚊蚊媽

複式洋房

原文章由 manmum 於 08-4-19 10:56 發表

Marriott Cafe 既dinner buffet?? 應該係開定比客食。食完先再開架。

尋日見到雜誌有介紹生蠔"任食" $338/head, 中環區, 如果想攞料, pm我啦!

別墅

原文章由 蛋壽司 於 08-4-19 11:26 發表

尋日見到雜誌有介紹生蠔"任食" $338/head, 中環區, 如果想攞料, pm我啦!

中環 $338 果間真系好抵喎,但 d 野食掂唔掂呀 ??

複式洋房

原文章由 RUOMIKO 於 08-4-28 09:09 發表

中環 $338 果間真系好抵喎,但 d 野食掂唔掂呀 ??

我都未試過, 但比咗d料出去, 如果個朋友有feedback, 我就同你地分享吓啦 !

首頁

尾頁

跳至