網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

睇中呢款床, 但賣家不能直送香港(樓下都唔肯), 有無jm在其他店訂造傢俬又ok, 請推介

象牙宮

4fun 發表於 14-11-30 13:58
睇中呢款床, 但賣家不能直送香港(樓下都唔肯), 有無jm在其他店訂造傢俬又ok, 請推介

此床是
1. 組拼...
2. 一床分 2-3个箱子
3. 賣家不能直送香港, (外省) 先發去廣東省再發香港.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:睇中呢款床, 但賣家不能直送香港(樓下都

原帖由 4fun 於 14-11-30 發表
好似好正咁喎

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

大宅

引用:Quote:原帖由 4fun 於 14-11-30 發表睇中呢

原帖由 alphabetagamma 於 14-11-30 發表
好似好正咁喎
係呀, 佢下格可以放書枱落嚟, 變一張床

大宅

好媽媽勳章

唔好意思 我都睇中呢張, 樓主你最后有無訂到呢?好用嗎? 同埋訂那一間?另你最後是集運還是怎樣?

男爵府

嘩... 張床幾正喎

侯爵府

回覆:訂造組合床

印象中曾經有jm淘左分享過,你地再爬下文揾下喇。

大宅

引用:睇中呢款床,+但賣家不能直送香港(樓下都

原帖由 4fun 於 14-11-30 發表
我都睇中咗,賣家可以直寄香港,但運費貴過張床,佢話要$1500

象牙宮

HALLOMAMA 發表於 15-8-4 18:26
我都睇中咗,賣家可以直寄香港,但運費貴過張床,佢話要$1500

有集運.. 運費較便宜. 為何要直寄? 錢多沒法用????
床/家私 好多都是組拼的. ie lego.
分几个包裝箱. 方便運輸. --- 唔多明... 可以問賣方, 包裝呎寸.

不如先 study 好了. 再叫集運 quote 價吧.
順便當學習. 增加知識.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

回覆:訂造組合床

最終無買, 運費連安裝太貴, 放棄咗

首頁

尾頁

跳至