跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人照左4D?有冇又平又好架醫生介紹?

別墅

我4/19會照,個姑娘話24-30weeks可以照所以我24weeks照,想快些見到bb,$580 連DVD,唔要DVD就$480~都算係平

大宅

我上星期照左一次啦,睇得好清楚,
$700連dvd包藥..........

YUYANTHONY 你o係邊度照呀??
都幾平喎,照完返黎分享下呀,
因為我上次照果個醫生加左價,
下次睇要$800啦..我唔想睇咁貴!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原文章由 YUYANTHONY 於 08-4-4 18:55 發表
我4/19會照,個姑娘話24-30weeks可以照所以我24weeks照,想快些見到bb,$580 連DVD,唔要DVD就$480~都算係平

yuyanthony,

我book 左范德忠都係 $580包dvd
唔要dvd 就 $480
唔知妳係咪又係book 左佢呢
我係 10/5 照

別墅

係呀我book咗范德忠,好心急,好期待下星期見到bb,雖然要dvd要比$100,但$580真係幾平,我有我大女時兩年幾前都$800連dvd啦~好等我照完再同大家分享下~~

大宅

我今日去睇旺角黃樹邦,佢同我做產前檢查包一隻dvd收$550,佢同我照既係普通2D,不過有d畫面佢又switch去4D,隻dvd總長4分鐘,有晒2D同4D既畫面.

別墅

原文章由 hicaca 於 08-4-5 22:11 發表
我今日去睇旺角黃樹邦,佢同我做產前檢查包一隻dvd收$550,佢同我照既係普通2D,不過有d畫面佢又switch去4D,隻dvd總長4分鐘,有晒2D同4D既畫面. ...

其實早前我都有問到黃樹邦,但他唔一定會同你照4d,他姑娘話有需要會照,但特登book佢照4D就無

大宅

係呀, 不過我順口問佢個bb點樣, 佢就會影4d相比你睇, 張dvd入面都有架, 所以你只要每事問下, 變相咪照4d law.

原文章由 YUYANTHONY 於 08-4-8 19:08 發表

其實早前我都有問到黃樹邦,但他唔一定會同你照4d,他姑娘話有需要會照,但特登book佢照4D就無

複式洋房

我就book左17號去張醫生度照~$680包十零張相同一隻dvd~見好多媽咪都話衣個醫生好好~所以去試下

禁止發言

子爵府

原文章由 淚天清 於 08-4-10 19:56 發表
我就book左17號去張醫生度照~$680包十零張相同一隻dvd~見好多媽咪都話衣個醫生好好~所以去試下

我今日都去左張醫生度照, 張醫生真係好好, 好詳細, bb各部位都有幫我照, 仲解釋得好清楚, $680有dvd及二十幾張相.
我生大囡時搵龔羽一照, 感覺今次張醫生比佢好好多.

禁止訪問

別墅

我照咗4d啦,范醫生都好細心的他問野和都會回答我問題,但我bb唔合作呀,用雙手雙腳擋住灑,比佢激死 ,醫生都有推下我個肚,最後先見到大半塊面,最好笑係仲表演"打喊路"我地睇,好似唔多like我們阻礙佢訓,但佢始終擋得好利害睇唔到好清楚,而且佢幫我決定了開刀,醫生話佢頭大呀,我上胎已開刀,這次原先都有小小想再試下,但現在唔唸啦~就開刀好了!你們照完都上來分享下吧~

男爵府

好媽媽勳章

我都book左21號去林翠苗到照4d呀..好心急見下bb呀..

價錢就係$700蚊唔包dvd...

大宅

我去睇醫生果日又係, 當醫生想幫bb影張4d相時, 佢竟然用雙手掩住塊面, dd都睇唔到個樣, 可能係怕醜.mouth:

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原文章由 YUYANTHONY 於 08-4-12 18:57 發表
我照咗4d啦,范醫生都好細心的他問野和都會回答我問題,但我bb唔合作呀,用雙手雙腳擋住灑,比佢激死 ,醫生都有推下我個肚,最後先見到大半塊面,最好笑係仲表演"打喊路"我地睇,好似唔多like我們阻礙佢訓,但佢始 ...

yuyanthony

妳照左喇?
范醫生好好呀?
咁就好喇, 因為無係呢度聽過范醫生既 comment
唔知佢好唔好
咁范醫生最後比左幾多張相妳呀?
我都好期待 10/5 去照呀!!

別墅

回覆 #10 YUYANTHONY 的文章

我都book咗黃醫生,係旺角中心17樓,係唔係同一個醫生呢? 我星期四下午照呀,好驚BB唔合作,係政府照時BB個頭仔向下,照唔到醫生要睇的嘢,照咗3次,用咗成半日。mouth:

別墅

我大女係係叧一個doctor照4d的,他兩年前都要$800,但都包括十多張圖和兩相仲有dvd,不過今次呀b唔合作,係好短暫的比小小面我睇,所以得兩張相,我之前問過姑娘,她話只要見到清楚doctor都會影的~所以比較起來大女好似多野睇d和相多d~范德忠係咪最好我唔敢講,但他都算細心,和好多人睇佢,我星期六都等了個多小時才有得睇,最重要真係要bb合作囉~

洋房

回覆 #7 royalbb 的文章

我都想搵張醫生,可否給我電話,
my email address : [email protected]

侯爵府

畀面勳章

大家照左而又唔介意既,不如post上黎睇下清唔清楚呀~~有比較就知邊個醫生度照好嘛~~

首頁

尾頁

跳至