跳至

首頁

尾頁

大宅

各位好呀,
我b女 既預產期係40/4,
但她已經係4/4出世, 得36w2,
2.45kg, 訓左一日incubator,
因昨天未夠48hrs,而且有些黃,
所以係醫院寄養.
我好掛住bb呀, 兩個哥哥都好想bb快d 返屋企,
希望今日有消息話bb走得la

大宅

原文章由 KBmama 於 08-4-7 08:08 發表
各位好呀,
所以係醫院寄養.
希望今日有消息話bb走得la ...

恭喜晒!都早咗成個月喎!你都唔好太擔心啦!醫院會照顧得bb比我地更加周到,你要增取時間休養,等bb出院就可以團聚喇

大宅

KBmama,

你囡囡係兒童節出世, 每年生日實記得啦, 恭喜晒!

各位好呀,
所以係醫院寄養.

男爵府

各位好呀,
所以係醫院寄養.

恭喜妳~~
我都好期待bb快"d"出世呀~
因為今日是大囡囡生日, 若果今日出世就very good了,
可以同時一齊慶祝生日~~
我都好明白現在妳的心情,
bb好快會出院的, 加上有護理人員悉心照顧,
所以妳都好放心先, 可能今日有消息bb可以出院呢 !!
好好保重身體呀 ~~

晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

大宅

恭喜曬!母子平安最緊要。
BB細個有時俾醫院照顧頭幾日,仲安心d 啦!
祝BB大隻健康早日出院。

侯爵府

恭喜哂妳呀,祝BB身體健康,快高長大,而妳記住休息多D呀

禁止訪問

醒目開學勳章

男爵府

恭喜晒, 希望bb身體健康!

等待驗證會員

恭喜你啊
要好好休息身體啊

大宅

各位mami,
我bb 係7/4 12點已經出左院,
但開始有些黃.
因出院後太busy, bb 食得唔好,
40ml 奶要食成1小時45分, 又食得密.
所以冇時間上黎.

但今日bb follow up, bb要再入院照燈,
好陰功, 真係好心痛.
希望bb快些出院!!

首頁

尾頁

跳至