夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

that's too late

子爵府

http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

男爵府

short short 地

If I answer, I will ask him back, could you transfer all cash from your bank account to me bank account first?
希望勉勵一些有任何困難的人,要勇敢一些,有能力幫人就去幫,不開心時不要怪這怪那,上班時不要推卸責任! From myself, 兔唇mama

鏗鏗MUM: 人窮,慾望琳瑯,不爽不吃;志不窮,路途瞭闊,不吐不快 : )

大宅

想問句~~樓主幾多歲...仲有你EX BF幾多歲...我覺得你EX BF好唔用惱 HAHA~~反而你好理智AH GOOD GOOD!!

珍珠宮

答佢一句 "早知今日, 何必當初!!"

當日無論係佢飛你, 定你飛佢, 佢總有d野令到你覺得佢不夠好, 先會分到手, 而家你女都生埋, 先走黎要求復合, 仲要你掉底個女唔理?! 佢真係痴左邊條筋, 定係佢以為自己係邊個呀!!:;pppp:
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

禁止訪問

男爵府

原文章由 小寶貝兒 於 08-4-9 01:11 發表
答佢一句 "早知今日, 何必當初!!"

當日無論係佢飛你, 定你飛佢, 佢總有d野令到你覺得佢不夠好, 先會分到手, 而家你女都生埋, 先走黎要求復合, 仲要你掉底個女唔理?! 佢真係痴左邊條筋, 定係佢以為自己係邊個呀!!:;p ...

o個陣佢有第三者我先走ga!!!
而家我同我老公不知幾好,
佢都傻既~~~
佢今年同我一樣21,
佢都可能真係腦荀未生埋......
ps, 佢真係4月1號講ga

男爵府

佢真係4月1號講????
希望勉勵一些有任何困難的人,要勇敢一些,有能力幫人就去幫,不開心時不要怪這怪那,上班時不要推卸責任! From myself, 兔唇mama

鏗鏗MUM: 人窮,慾望琳瑯,不爽不吃;志不窮,路途瞭闊,不吐不快 : )

大宅

HAHA~~佢4月1日講~~真係當你愚人...下次佢再咁 你就鬧衰佢~~HAHA...你21就做媽媽啦~~我都20LA 仲係讀緊書~~咁佢真係抵死D 之前有第2個~~可能佢同條友散O左先搵你~~我之前有個BF都係~~ 超CHEAP!!

伯爵府

發神經啊!

男爵府

原文章由 kayan_329 於 08-4-9 16:49 發表
HAHA~~佢4月1日講~~真係當你愚人...下次佢再咁 你就鬧衰佢~~HAHA...你21就做媽媽啦~~我都20LA 仲係讀緊書~~咁佢真係抵死D 之前有第2個~~可能佢同條友散O左先搵你~~我之前有個BF都係~~ 超CHEAP!! ...

之前個第三者散左好耐,
而家追緊一個又追唔到,
條友仔超cheap呀!!!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

佢都有病架~~唔要b女我就唔會咁辛苦生佢出黎啦~~:;pppp:

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係short short 地,

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

ivymeoow~不如你又玩返佢~~其實我都係仲好鐘2你o架...之後等佢講晒d甜言蜜語o既野~~你就數臭佢d衰野!!

男爵府

原文章由 kayan_329 於 08-4-11 15:12 發表
ivymeoow~不如你又玩返佢~~其實我都係仲好鐘2你o架...之後等佢講晒d甜言蜜語o既野~~你就數臭佢d衰野!!

講唔出口bor......

王國長老

王國長老

回覆 #31 newcook 的文章

salute to you too! well done!

首頁

尾頁

跳至