跳至

首頁

尾頁

大宅

我買唔到呀~~
找人在日本買都依然買唔到

原文章由 ling_piglet 於 08-4-15 11:39 發表
我都喺荃灣大河道間卓悅買咗四包Goo.n 牌,兩包粉紅色兩包粉藍色,唉~粉紅色都殺呀,費事要起黎無得著~而且佢寫住男女合用,我地嗰件泳衣又一件頭,見唔到條片片姐~ 不過我買的是12KG以上(大碼)~佢話中碼無貨~
...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 fishmum 於 08-4-12 23:39 發表
亞媽洗唔洗水着 look 先

大宅

如果你果區真係有, 麻煩幫我入下貨

原文章由 fishmum 於 08-4-12 14:01 發表
今曰終係卓悅買咗两包 , 一包三條, 8-12KG 啱着, Goo.n 牌, $26. 淨係得返两包, 但個亞姐話可能倉仲有, 叫我過两日再睇吓!

洗唔洗醒住一包過小 Ben 用住先

...

大宅

fishmum,

你肯着我會舉腳支持你

原文章由 fishmum 於 08-4-12 23:39 發表
亞媽洗唔洗水着 look 先

大宅

我見bbboom 有貨wor, 你可以check 吓 http://www.bbboomhk.com/

原文章由 alysiayip 於 08-4-15 12:05 發表
我買唔到呀~~
找人在日本買都依然買唔到

男爵府

畀面勳章

我諗club house啦, 乾淨d。
沙灘都想去, 不過驚佢會整到d沙入口同眼。同埋香港d水唔係咁乾淨, 同佢跺下都ok, 游就大個d先啦。

原文章由 jackie1986 於 08-4-11 20:53 發表
咁你地去邊度游水呀?
公共泳池,沙灘定係club house....?

別墅

I want to buy "F" to my bb, how to purchase it ar ?

原文章由 kawaiilei 於 08-4-15 11:18 發表

呎碼選擇 : 80, 90, 95, 100, 110

...

大宅

買到啦, 買到啦~~ 頭先 lunch 在公司留下見到最後2包 XL, 終於買左了~~

大宅

我今日係MOS一間日本baby store 買到GOON 14KG以上, 一包$36.我見間store大把貨wor.
alysiayip, 你要既話call我.

另外, 我想講中環bumps the babies有pampers 游水片片買.

原文章由 alysiayip 於 2008/4/15 12:24 發表
如果你果區真係有, 麻煩幫我入下貨

別墅

好媽媽勳章

我系卓悅(觀塘)買咗一包 , Goo.n 牌, $26.

大宅

我買到啦, 真係唔該晒

原文章由 yuenru 於 08-4-15 18:41 發表
我今日係MOS一間日本baby store 買到GOON 14KG以上, 一包$36.我見間store大把貨wor.
alysiayip, 你要既話call我.

另外, 我想講中環bumps the babies有pampers 游水片片買.

...

大宅

我最後決定買呢件泳衣, 一放入水就會浮, 同埋可以穿2年, 又可以防UV.

大宅

我都係買咗呢個牌子呀~不過無得浮水~
原文章由 alysiayip 於 08-4-21 16:00 發表
我最後決定買呢件泳衣, 一放入水就會浮, 同埋可以穿2年, 又可以防UV.

...
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

大宅

有得浮好似只係加 d 野上去, 你試下 look look 有無得加.

原文章由 ling_piglet 於 08-4-22 09:12 發表
我都係買咗呢個牌子呀~不過無得浮水~

大宅

今日响反斗城買咗1包Huggies 游水片片, $30蚊有找, 1 pack 有3條, 2條pattern 係Nemo, 1條pattern 係Winnie the poon, 好靚靚 大家快D去入貨la

侯爵府

Pampers also have swim pants. It is cute ah.. Go to their websites take a look la.

Their info:
Pampers Splashers Swim Pants have a
snug fit and won't swell up in water like
regular diapers - perfect for the beach
or pool. Easy-to-tear-away sides makes
changing easier when your child is wet,
and special double leg cuffs helps to
protect against leaks!
:-D :-D :-D :-D

首頁

尾頁

跳至