網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

dxxxxxxxxx(2014-12-09 23:34:02):
如果本周末,最後期限你們還不賠的話, 你說客戶應該怎麼辦???

神州集运:掌柜(2014-12-09 23:34:35):
我們神州集運承諾的,就會做到的

神州集运:掌柜(2014-12-09 23:34:42):
做不到的,我們從來不承認的

男爵府

回覆:神州集運, 衰到唔恨。神州集運苦主區, 千萬不要再幫襯

6月7日拍13日先收到,我打去香港全日通話扣關,我旺旺神洲,幾個覆我都唔同講法,我唔記得自己講過啲咩,淨係記得佢哋分2日打長途去我手機解釋咗2次,態度好好喎。

果次係我第一次扣關,之後touchwood 都冇試過。

大宅

畀面勳章

回覆:神州集運, 衰到唔恨。神州集運苦主區, 千萬不要再幫襯

應該用邊間集運呢?

子爵府

畀面勳章

dxxxxxxxxxx(2014-12-09 23:39:29):
好, 我就姑且信你最最最後一次, 用你掌櫃的人格和公司的信譽作為擔保........你要記住你剛說的話.....

子爵府

畀面勳章

我就姑且看看本周末, 我會唔會再比掌櫃 "昆"

子爵府

畀面勳章

tkop 發表於 14-12-9 23:29
咁你當初點解揾佢
因為係第一次比佢整唔見我的貨, 之前拍完就收到, 無咩事, 一有事就LAI 晒野, 我又第一次見識到神州的服務LOR.....
如果之前領教過就唔會用啦, 傻仔 !!!!!!!!

子爵府

畀面勳章

吉茄 發表於 14-12-9 23:31
10月29日拍11月1日收到,11月8日拍12日收到,11月21日拍25日收到,12月4日拍今日9號旺旺神洲問幾時到港?他 ...
咁只可以說你好彩, 你用係你O既事, 而且我係講緊11月2日拍, 到現在都未收到貨, 問害服就一係唔理, 一係就一日推一日,.....

子爵府

畀面勳章

pakyin1108 發表於 14-12-9 22:08
剛剛收到貨了,好意外
pakyin1108, 你就好啦, 有得拿番D貨, 唔水谷氣 !!!!

子爵府

畀面勳章

唉, 我都想快D收到貨, 而唔係神州講唔見貨, 咁就一天光晒.........

大宅

神州真係唔敢再用

大宅

死啦 琴晚用左神州黎集運..而家仲有幾件貨運緊去神州個倉到..

大宅

回覆:deerdeer 的帖子

可能發漏

複式洋房

我都系神州集運苦主,在香港這邊是用的祥龍快遞嗎?

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

唉~我都有十幾件貨係佢度,有件貨話旺旺名與我的不配,要我盡快聯絡佢哋,但叫極佢哋都無人答我,所以仲未發得貨嚟香港,激死發埋今次貨,一下會轉其他集運

3月14出世了,只要呀B身體健康,我就滿足了^.^

大宅

samsister 發表於 14-12-11 03:24
唉~我都有十幾件貨係佢度,有件貨話旺旺名與我的不配,要我盡快聯絡佢哋,但叫極佢哋都無人答我,所以仲未 ...

我都係同你一樣既情況, 星期一開始QQ 左佢地幾日, 每日早午晚都 whatsapp 佢地, 都係冇人覆, 打電話就更加冇人聽啦
後來我手痕再 refresh 睇下份件既 status 啦, 好幸運地終於都攪掂可以俾錢運落香港喇, 離晒譜, 攪掂左都唔出句聲通知人!
所以你都試下間中 refresh 下, 可能佢地攪掂左但係又唔通知架

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:samsister 發表於 14-12-11 03:24 唉

原帖由 於 14-12-11 發表
我都係同你一樣既情況, 星期一開始QQ 左佢地幾日, 每日早午晚都 whatsapp 佢地, 都係冇人覆, 打電話就更加 ...
唉…今朝終於有人覆我,幫我攪掂咗,不過神州真係越嚟越差,今次齊貨寄埋最後一次,會轉其他集運,激死

3月14出世了,只要呀B身體健康,我就滿足了^.^

子爵府

的而且確越黎越差,早幾個月都準時今日寄聽日可自取,依家三四日,仲要group埋一張order,我見我個包裝袋寫住單號+6/9,睇黎9個order一次過寄,chase 唔到件貨。打電話祥龍只答我聽日送。當然聽日係冇貨收啦!

複式洋房

我11月21日發的貨,到今日都無影,神州話一早出左貨,香港快遞果邊話無簽收過,神州一直吾理我,旺旺佢吾覆,電話又吾聽,都吾知可以點做

男爵府

我有一段時間無用, 不過之前一直用,都覺得幾快,隔1-2 日到,每次有問就有答, 未試過唔見貨,
樓主真係唔好彩! 其實衣家海關成日check, 好多郵件都被拆開再repack, 比較容易遺失或出錯(尤其見你係貴貨) 但未必係神周自己人偷, 都有好大機會係扣查比人偷左。 貴貨最好都係用返順風落,我唔敢用其他。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至