自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

屋企至c9嗰個c6岩岩好開心咁拎住戰利品走過黎

佢:你睇,我買左呢個
我:嘩~ 你都知呢隻梘呀?!
佢:上次去公園D呀嬋同媽媽都推介呀,我頭先見到我地呢度有人擺檔,咁咪買黎試下囉 個呀姐話唔係大陸版黎架! 你知唔知有大陸版印尼版同泰國版……(完全停唔到口

好煩…… 真係好煩…… 買舊梘都講咁多野

小肥肥七號    發表於 14-12-9 17:42
車仔人    發表於 14-12-9 14:30
secrethk    發表於 14-12-9 13:54

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

翡翠宮

回覆:人買我又買~

好似小朋友咁要認叻
不過識得買都好叻叻架啦

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hit

男爵府

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

侯爵府

畀面勳章

引用:好似小朋友咁要認叻 不過識得買都好叻叻架

原帖由 Dwmn 於 14-12-09 發表
好似小朋友咁要認叻
不過識得買都好叻叻架啦
師奶野佢最叻

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

用左未?我呢去酒店拎左舊梘返屋企放係衣櫃

珍珠宮

好野喎

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

侯爵府

畀面勳章

引用:用左未?我呢去酒店拎左舊梘返屋企放係衣櫃

原帖由 sasa0208 於 14-12-09 發表
用左未?我呢去酒店拎左舊梘返屋企放係衣櫃 ...
佢岩岩湊完個囡返學,新鮮滾熱辣買返黎,所以仲未用 去酒店就梗係要攞番梘 唔會用都要囉 上次大倉酒店個舊綠茶味既梘我都有擺衣櫃

水晶宮

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

beiette 發表於 14-12-9 10:20
佢岩岩湊完個囡返學,新鮮滾熱辣買返黎,所以仲未用 去酒店就梗係要攞番梘 唔會用都要囉:qu ...
我第1次拎咋,鬼叫係L’OCCITANE,又都幾大舊喎

LUCKYO    發表於 14-12-9 13:13

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:beiette 發表於 14-12-9 10:20 佢岩

我第1次拎咋,鬼叫係L’OCCITANE,又都幾大舊喎
呢個買都要50蚊一舊 我個舊……應該冇牌子

象牙宮

beiette 發表於 14-12-9 10:24
呢個買都要50蚊一舊 我個舊……應該冇牌子
所以無得唔拎啦

加上見呢度咁多人話放梘好,咪拎黎放下囉

珍珠宮

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:beiette 發表於 14-12-9 10:24 呢個

所以無得唔拎啦

加上見呢度咁多人話放梘好,咪拎黎放下囉
你點放? 就咁打開包裝放係度,定攞個網袋入去舊梘先放?

象牙宮

beiette 發表於 14-12-9 10:28
你點放? 就咁打開包裝放係度,定攞個網袋入去舊梘先放?
我懶,開左就咁連包裝紙放咋

象牙宮

我仲有另一舊,上次係新港中心買野,佢送梘

我又諗都唔諗,拎左先,呢舊未開

侯爵府

畀面勳章

引用:我仲有另一舊,上次係新港中心買野,佢送梘

我仲有另一舊,上次係新港中心買野,佢送梘

我又諗都唔諗,拎左先,呢舊未開 ...
攞黎洗白白~

首頁

尾頁

跳至