跳至

首頁

尾頁

別墅

呢幾晚真係好熱呀,熱到阿b唔肯瞓,今日快叫工人洗冷氣,今晚開啦!

男爵府

前晚頂唔順開左比亞仔喇....

別墅

仲未開始開冷氣,不過就幫阿仔著短袖衫瞓。

別墅

未呀, 不過已經訓到成頭濕晒
noon訓覺果時仲唔著褲, only wear 背心, 好鬼sexy呀..wakakaka

原文章由 lovetiana 於 08-4-9 16:03 發表
呢幾晚真係好熱呀,熱到阿b唔肯瞓,今日快叫工人洗冷氣,今晚開啦!

男爵府

我個仔又係著緊背心.,但都成頭汗, 已經開埋冷氣架喇...

男爵府

開左幾日冷氣, 澄澄都係訓到個頭仔濕晒...我都唔明點解...

別墅

前晚終於頂唔順開咗啦, 事關阿仔個頭長期滴水呀. 今日仲幫佢剷咗個平頭裝tim.

大宅

Just switch on the fan all day. And wear the summer T-shirt

大宅

冬日勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章

same same, already turn on the aircon few day but still sweating in the night.mouth:

大宅

原文章由 chanyvonne 於 08-4-10 09:33 發表
same same, already turn on the aircon few day but still sweating in the night.mouth:

我地仲堅持住, 未開冷氣....阿b著住背心短褲渡日囉.....mouth:

不過有個煩惱, 就係阿b時時忍唔住去"篤"隻手指入風扇裡面mouth: 佢好精架, "篤"之前望下有無人先...當然次次佢都只係望前面, 又唔知我係後面望住佢, 如果我叫佢唔好, 佢就若無其事咁行開做第二d野, 認真狡猾

martse

martse

大宅

冬日勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章

原文章由 martse 於 08-4-10 12:07 PM 發表

我地仲堅持住, 未開冷氣....阿b著住背心短褲渡日囉.....mouth:

不過有個煩惱, 就係阿b時時忍唔住去"篤"隻手指入風扇裡面mouth: 佢好精架, "篤"之前望下有無人先...當然次次佢都只係望前面, 又唔 ...

Normally, Ching Ching is like his father, always feel hot & sweating.mouth: but if is for me, I don't need to turn on the aircon.I will feel cold.

別墅

好想偷睇呀!!!哈哈哈!
開咗冷氣,係瞓得好咗,不過今朝tiana都係成頭汗!
原文章由 wuleung 於 08-4-9 18:38 發表
未呀, 不過已經訓到成頭濕晒
noon訓覺果時仲唔著褲, only wear 背心, 好鬼sexy呀..wakakaka

禁止訪問

大宅

開左好耐下啦,好似上個月熱果陣都開過,唔開冷氣阿囡唔肯訓.

大宅

有呀, 開左幾日啦.
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

大宅

廳就開左個幾禮拜喇!房就未開過,
瞓覺只係開風扇,阿B瞓覺唔肯蓋被ga;
成日都踢開晒d被!
遲d再熱d要開冷氣瞓時,就為有幫佢著長衫長褲瞓!

首頁

尾頁

跳至