美容扮靚

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由+heyley12+於+14-12-10+發表Ka

原帖由 576644 於 14-12-10 發表
hello hayley, 呢幾排真係好少見你。。。
個幾月都前有見過你上嚟,最近又無點見過。。。
不過其實呢版都 ...
係呀。呢排無咩買野,少分享。

呢個版都少左人share, 所以少上黎。

民房

想問下有冇人用過THE MASK? 好唔好用 同埋幾錢? :)

男爵府

heyley12 發表於 14-12-10 14:11
Thanks Kay

我比較想要lotion + milk, 因為眼霜屋企仲有。
refill set 有齊 lotion 同 milk, 但都有埋其他洗面,卸裝等。我上次買 lotion + eye cream set, 叫 ba 比多D milk sample, 唔買貨裝。

男爵府

引用:Quote:heyley12+發表於+14-12-10+14:11+Tha

原帖由 :)123 於 14-12-10 發表
refill set 有齊 lotion 同 milk, 但都有埋其他洗面,卸裝等。我上次買 lotion + eye cream set, 叫 ba 比 ...
Sample多唔多?佢d包裝分量唔多。

侯爵府

cafbz 發表於 14-12-10 14:26
想問下有冇人用過THE MASK? 好唔好用 同埋幾錢? :)

我有買, 開頭係夏天尾用, 覺得好笠.
但近排轉涼, 就好好用~
喺COUNTER買要2000$

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:中左pola 毒!

本月往日本,回程福岡機場有冇Pola counter?

Thx

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

侯爵府

heyley12 發表於 14-12-10 15:42

如果BA俾支裝SAMPLE就抵用, 佢支裝有8ML同15ML MILK/20ML LOTION.
我之前8月買, 有2支20ML LOTION + 2支8ML LOTION, 到用到今個星期先開貨裝用.
2支15ML MILK+2支8ML, 都而家都仲有1支8ML未開.
所以真係用SAMPLE都有排用架~

男爵府

引用:Quote:heyley12+發表於+14-12-10+15:42+Sam

原帖由 KAY+2 於 14-12-10 發表
如果BA俾支裝SAMPLE就抵用, 佢支裝有8ML同15ML MILK/20ML LOTION.
我之前8月買, 有2支20ML LOTION + 2支8M ...
嘩!佢肯比支裝sample?! 咁就好抵用啦。其實大概要買多少先肯比支裝sample?

侯爵府

heyley12 發表於 14-12-10 15:56
嘩!佢肯比支裝sample?! 咁就好抵用啦。其實大概要買多少先肯比支裝sample?

...

你知...我一次買咗8000幾, BA當然對我好啲架.

有時有SET都會送細細支SAMPLE架~

男爵府

引用:Quote:heyley12+發表於+14-12-10+15:56+嘩

你知...我一次買咗8000幾, BA當然對我好啲架.

有時有SET都會送細細支SAMPLE架~
咁又係。pola ba俾sample真係個個唔同,有時買好多都比好少。

大宅

引用:Quote:heyley12 發表於 14-12-10 15:42 Sam

我之前8月買, 有2支20ML LOTION + 2支8M ...
原來sample 支裝有15 ml 同20 ml
>-< 不過佢今次冇晒lotion sample 喇!
我都覺pola 用好小份量都夠用

大宅

引用:本月往日本,回程福岡機場有冇Pola counter

原帖由 wawaliluk 於 14-12-10 發表
本月往日本,回程福岡機場有冇Pola counter?

Thx
可以上網check 架,佢日本都多counter

大宅

引用:Quote:原帖由 KAY+2 於 14-12-10 發表你知.

原帖由 heyley12 於 14-12-10 發表
咁又係。pola ba俾sample真係個個唔同,有時買好多都比好少。
所以去新counter 買會鬆手啲。。。佢地要追數!

侯爵府

wingsiu613 發表於 14-12-10 16:21
原來sample 支裝有15 ml 同20 ml
>-< 不過佢今次冇晒lotion sample 喇!
我都覺pola 用好小份量都夠用:il ...

15ML係MILK, 20ML係LOTION, 但明明我覺得個樽一樣大.

大宅

引用:Quote:wingsiu613 發表於 14-12-10 16:21

15ML係MILK, 20ML係LOTION, 但明明我覺得個樽一樣大.
佢送左8ml 個size 咋

大宅

引用:想問下有冇人用過THE MASK

原帖由 cafbz 於 14-12-10 發表
係咪唧出黎有泡個款mask ??

大宅

引用:Quote:wingsiu613 發表於 14-12-10 00:56 y

原帖由 :)123 於 14-12-10 發表
landmark 果間有無 facial 做架?我都係 keep 早或晚 其中一次用 pola ,一次用其他存货,因為要 keep 住抗衰 ...
pola 真係好毒。。。咁我又冇問有冇facial 做呀!

侯爵府

wingsiu613 發表於 14-12-10 16:58
係咪唧出黎有泡個款mask ??

係嗰款呀~

男爵府

heyley12 發表於 14-12-10 15:42
比左一枝 15 ml, 二枝 8 ml 合 幾包 lotion.

男爵府

:)123 發表於 14-12-10 17:27
比左一枝 15 ml, 二枝 8 ml 合 幾包 lotion.
我買左 3仟幾。

首頁
12345...10

尾頁

跳至