在職全職

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

個moble phone無端端飛唔到線,成日都話“要求還未原成”,都唔知佢攪乜。

洋房

Hello! I'm 72. My baby boy 3.5 years old. I work in Taipo!
Nice to meet you all la ~

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

morning

大宅

MORNING 各位

珍珠宮

BK Milk勳章

咁多位,你地好,我72年,
有一個仔4歲2個月,
住柴灣

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

hi wyk,

你又開多一個topic 吹水呀,

各位我係74年, 囡囡今年4歲4個月, 我住得好近樓主的

伯爵府

原文章由 PARROTMUM 於 08-4-24 12:20 發表

hi wyk,

你又開多一個topic 吹水呀,

因為好悶想搵多D人傾計,不過在職媽咪可能無人好似我咁無聊,之前已經消失左兩次,今次已經開第三次,我估依到都唔會長久

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

喂, 玩年齡岐視呀 , 我 70年架, 受吾受我玩呀 , 我有兩個b, 女4歲, 仔 6 months, 係 wanchi 做野.

伯爵府

原文章由 ming2 於 08-4-26 15:18 發表

wyk

都唔係架...我有一break就會上BK架啦..ha..ha..

你開始搵小學未呀??搵直資,私學定派位呀??

咁我等你入黎陪我吹水

重未呀,私校要考慮下,此終乜野都要錢,我諗多數都等派位,不過煩就煩自己個區好學校唔多囉。

伯爵府

原文章由 luiling 於 08-4-26 16:32 發表
喂, 玩年齡岐視呀 , 我 70年架, 受吾受我玩呀 , 我有兩個b, 女4歲, 仔 6 months, 係 wanchi 做野.

唔係玩年齡,不過想接近D,大家易溝通遮,宜家好多媽咪外表同年齡都唔一樣啦,點同以前的c奶呢,所以肯做我朋友我個個都歡迎。

真係高興,我都係灣仔做野架。

禁止訪問

大宅

Hi wky,

早晨! 我已經好耐無上嚟, 點知又可見返妳啦

我73年, 仔仔快4歲, 在銅鑼灣做嘢。

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

原文章由 veronchan 於 08-4-30 09:45 發表
Hi wky,

早晨! 我已經好耐無上嚟, 點知又可見返妳啦

我73年, 仔仔快4歲, 在銅鑼灣做嘢。

近排忙咩呀 ,我好掛住你地,所以成日keep住開差唔多的topic。

大宅

我74年, 我个daughter今年3岁,我住天水围,在铜锣湾返工。

原文章由 wyk 於 08-4-30 11:30 發表

近排忙咩呀 ,我好掛住你地,所以成日keep住開差唔多的topic。

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我73架,有2個囝囝呀,1個4歲5個幾月,一個2歲3個月,係荔枝角返工架.我都好悶,想傾下架,但上班時間,只係LUNCH TIME可上來吹吹咋
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

伯爵府

原文章由 ming2 於 08-4-30 23:52 發表

你係住邊區呀??(唔記得添..)

但係宜家好少少0既學校都轉晒直資/私校啦...要搵好0既資助學校都比較難喎...

屯門。

所以咪頭痕囉。

首頁

尾頁

跳至