使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

你好, 最近用Dolphin browser瀏覽BK時,經常自動彈出,已重裝過Browser,但情況未有改善,請問是BK的問題還是Browser的問題?謝謝!

PS,我是用三叔機的. 謝謝!

超級版主

超級版主

hahamonmon 發表於 14-12-10 13:20
你好, 最近用Dolphin browser瀏覽BK時,經常自動彈出,已重裝過Browser,但情況未有改善,請問是BK的問題 ...
有無安裝BK APP

大宅

bktcc 發表於 14-12-10 15:29
有無安裝BK APP
冇裝app,就咁用海豚開網絡版

超級版主

超級版主

hahamonmon 發表於 14-12-10 16:42
冇裝app,就咁用海豚開網絡版

裝啦
https://play.google.com/store/apps/details?id=bk.androidreader&hl=zh_HK

大宅

第一,我裝過,但成日彈app,把鬼第二,睇下個評分,就算冇裝過,都會三思下裝唔裝啦!何況我裝過?
第三,如果裝呢個app就可以解決到問題,就唔使咁多人反映有問題啦!

超級版主

超級版主

hahamonmon 發表於 14-12-10 17:09
第一,我裝過,但成日彈app,把鬼第二,睇下個評分,就算冇裝過,都會三思下裝唔裝啦!何況我裝過?
第三, ...
3.1.7 有改進 , 再試下 , 字大隻D , 睇得無咁辛苦
我手機用chrome做版務 , so far so good

大宅

bktcc 發表於 14-12-10 17:16
3.1.7 有改進 , 再試下 , 字大隻D , 睇得無咁辛苦
我手機用chrome做版務 , so far so good
ok. i will try. thx

大宅

bktcc 發表於 14-12-10 17:16
唉,灰爆,用chrome睇左冇兩版,就自動退返出黎,瀏覽器出錯。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

我用Next瀏覽器, 無強退
https://play.google.com/store/ap ... rowser&hl=zh-TW

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:hahamonmon 的帖子

應該係browser問題
你睇返啲comment

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

hahamonmon 發表於 14-12-10 04:19
唉,灰爆,用chrome睇左冇兩版,就自動退返出黎,瀏覽器出錯。
你用三叔咩型號?我用緊S4,一向都冇大問題,之前個個話彈我都冇事,
而且真心講句,3.1.7全新version真係順咗好多。我都係用Chrome多,
之前用Firefox好好,但突然間成日強退,而家轉返用BK App。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

水晶宮

回覆:用海豚BROWSER問題

我裝完覺得唔好用,即時剷咗佢。

首頁

尾頁

跳至