嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題!

謝 謝!

複式洋房

用蚊貼啦~ 咁細個搽少d野好d~
蚊貼貼o係衫就得~

水晶宮

好媽媽勳章

我對仔女都係勁惹蚊,上星期同佢地去公園,竟然一粒都冇咬過
我自己賣緊呢隻野,所以佢地都係用呢隻,一人一隻
Hello Kitty 驅蚊機
冇嗅冇味

有左佢今個夏天就唔怕蚊蚊啦!!!!

外形尺寸:45.4(L)X38.3(W)X16.6(H)(mm) 產品功能︰
防蚊有效範圍可達6-8公尺,充份發揮驅蚊效果。
使用一粒CR2032紐扣電池,可連續使用300多個小時;機中已裝份一杖,並隨機附贈備用電池一枚‧
使用方法︰
初始狀態為關閉
按動一次按鈕,進入正常操作模式
按動第二次按鈕,進入獨創超靜音睡眠模式
按動第三次按鈕,回復關機狀態

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1366429
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

別墅

Chicco驅蚊用品呀!我今日去永安佢做緊7折呀

大宅

我自己有用防蚊膏㗎,不過吾知bb用吾用得,我都用過驅蚊帶,不過無效。

子爵府

原文章由 patpat234 於 08-4-10 20:54 發表
冇嗅冇味

http://hk.image.auctions.yahoo.com/users ...

pm me please! ,,,,,thanks

子爵府

原文章由 patpat234 於 08-4-10 20:54 發表
冇嗅冇味

http://hk.image.auctions.yahoo.com/users ...

pm me please! ,,,,,thanks

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個仔上季用寶寶金水沖涼,好好呀,無蚊呀,未用前都咬得好利害

大宅

寶寶金水係邊度買架? 

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 膽小媽媽 於 08-4-11 14:21 發表
寶寶金水係邊度買架? 

我係萬O買,好多時都係$39.90買一送一,係藥房都見過$20,濕疹都OK

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

用寶寶金水定係附送o個支沖涼gel呀?

原文章由 kayingivy 於 08-4-11 14:03 發表
我個仔上季用寶寶金水沖涼,好好呀,無蚊呀,未用前都咬得好利害

首頁

尾頁

跳至