美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

回覆:卡卡公主^^ 的帖子

上網睇有價錢,
晚霜2500
Softner 840
精華2100

瑪瑙宮

phoebepanpan 發表於 14-12-12 16:00
Benefiance eye cream用過,white lucent eye cream 都用過,雪花秀,后,都用過。
我眼紋。。。。。可能冇 ...
D 紋出左就真係難攪

男爵府

回覆:phoebepanpan 的帖子

之前買左支紅色免疫力, 冇乜用,買支fs softener 好過

男爵府

回覆:shiseido資生堂邊條line的護膚品啱40的鬆馳補濕抗老的皮膚用

我,42嵗,夏天由white Lucent, 冬天用revital.! FS 對我冇乜用!反而用revital 好有效!由於由20歲開始用Shiseido, 到現在一條紋都冇!當然,買咗要努力用!我份工仲要捱更抵夜!好多人都唔信我42, 以為我30頭!

男爵府

回覆:shiseido資生堂邊條line的護膚品啱40的鬆馳補濕抗老的皮膚用

另外,新出果支免疫力好好用,上粉貼咗好多!

男爵府

引用:Benefiance eye cream用過,white lucent e

原帖由 phoebepanpan 於 14-12-12 發表
Benefiance eye cream用過,white lucent eye cream 都用過,雪花秀,后,都用過。
我眼紋。。。。。可能冇 ...
我用后,華鉉eye cream淡到少少紋,fs eye cream效果相對地明顯,我覺得你可以試下,你另外講嗰兩隻shiseido eye cream, for我都係淡唔到紋……

公爵府

好媽媽勳章

回覆:BabyKwan 的帖子

都係後生時唔注重眼部護理之故

別墅

Revital支serum對我來講無效 x 2
我34,除了眼,用曬FS!正!

洋房

護膚品真係人夾人…我好like Revital金色樽支serum,佢收緊作用唔錯,用左塊面真係FIRM咗好多,膚色無甘暗啞之餘,連d色斑淡左 :D

瑪瑙宮

小青子 發表於 14-12-14 00:06
Revital支serum對我來講無效 x 2
我34,除了眼,用曬FS!正!
我都覺得支金樽好用, 您 34, 會唔會年紀大 d 先覺佢 ge 功效呢? (我 45+)

民房

我用左支免疫力精華大半個月,發覺皮膚水份好左之餘, 毛孔都收細左。就算依家天氣咁dry,都冇乾爭爭既感覺。.
BA教我先用免疫力精華打底,再搽Revital serum,可以加強緊緻去紋效果,覺得膚質真係好左…

瑪瑙宮

tofi_tung 發表於 14-12-15 18:07
我用左支免疫力精華大半個月,發覺皮膚水份好左之餘, 毛孔都收細左。就算依家天氣咁dry,都冇乾爭爭既感覺 ...

先用免疫力精華打底,再搽Revital serum,

比左咁多銀, 無理由無效果

首頁

尾頁

跳至