跳至

首頁

尾頁

複式洋房

由出世到五個幾月大, BB覺都好文靜.
中側下身仔…好安靜.

但是一到六個月大, 就發生!
到打仗.
360度不停旋轉, 翻身o吉頭, 玩吃腳趾, 對腳不停踢木欄杆 (床仔活門果邊無落床圍).
有時什致伸o左半腳出床外都玩轉身.
瞓瞓o下喊幾聲o牙幾下.
摸到
就咬.
開初都有抱
好但是轉頭就…

放棄啦! 由得啦! 總之唔滾出床仔就算啦!!

洋房

原文章由 Vickichang 於 08-4-11 12:40 發表
由出世到五個幾月大, BB瞓覺都係好文靜.
間唔中側下身仔瞓…好安靜.

但是一到六個月大, 恐怖野就發生啦!
瞓覺瞓到打仗咁.
360度不停旋轉, 翻身o吉頭, 玩吃腳趾, 對腳不停踢木欄杆 (床仔活門果邊無落床 ...

我囡囡同你bb一樣. 現在轉身好快, 鍾意將個面擦張床, 面仔花晒!

禁止訪問

複式洋房

醒同訓o左都會咁.

係呀係呀除o左擦面仔, 重會o吉pat pat!

男爵府

阿仔都係咁, 好驚佢扒住訓會局親, 有冇好橋?

大宅

原文章由 Vickichang 於 08-4-11 12:40 發表
由出世到五個幾月大, BB瞓覺都係好文靜.
間唔中側下身仔瞓…好安靜.

但是一到六個月大, 恐怖野就發生啦!
瞓覺瞓到打仗咁.
360度不停旋轉, 翻身o吉頭, 玩吃腳趾, 對腳不停踢木欄杆 (床仔活門果邊無落床 ...

我個囝同你個b一樣呀,每次訓教豬都好似打杖咁,又係360度旋轉,成日反身但又反唔返原來既位置,對腳又係不停係咁踢d床圍,踢到d床圍扁晒,又成日伸隻腳起d欄杆度,試過好多次用隻腳踢到個音樂轉轉轉斜晒,所以而家我地要成日起身睇佢,真係無覺好訓呀!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我個囝都有同樣情況~ 初初都好驚佢扒係到瞓會焗親~ 但依家見佢個鼻都見到~ 抖到氣我就冇理佢啦~ 依家瞓教仲爛瞓過我哋呀~

首頁

尾頁

跳至