跳至

首頁

尾頁

大宅

IN完 N班之後,收到萊茵既REPLY LETTER,一如佢所講,細B機會不大。即唔收我個小朋友,但佢信到講WAITING LIST係TOP TEN %,想問下係唔係個個都係WAITING LIST既TOP TEN %﹖

男爵府

BK Milk勳章

回覆:萊茵2015-2016 N班

我都想知。其實有冇媽媽係收到 rejected letter ?

大宅

回覆:萊茵2015/2016 N班

我係收到reject letter,1/1出世,囡面試好活躍,對課室內所有野都好有興趣,好8掛咁喺課室周圍行,吾怕醜!同埋收到1月playgroup張form!

子爵府

我上年係waiting, 最後冇N班offer, 有K offer, 因為較少人爭同多d位...

子爵府

Top 10 應係客套説話而已,但k1班唔駛再in

子爵府

我仔都waiting list

禁止訪問

引用:我係收到reject letter,1/1出世,囡面試好

大宅

引用:Quote:原帖由+Yiuyanyy+於+14-12-12+發表我

原帖由 Happygirl2012 於 14-12-13 發表
大b都唔收?
你有無去聽佢個簡介會
有呀

別墅

我上年waiting N,之後我就寫信,後來有信話會收K1, 只要完成一個工作坊,原本諗住收K1就得,後來好好彩waiting收咗,唔知係咪參加咗D playgroup, 所以大家加油!

大宅

引用:我上年waiting+N,之後我就寫信,後來有信

原帖由 MoLui 於 14-12-13 發表
我上年waiting N,之後我就寫信,後來有信話會收K1, 只要完成一個工作坊,原本諗住收K1就得,後來好好彩wai ...
寫信?

別墅

回覆:Yiuyanyy 的帖子

係吖,意思好欣賞學校等,希望能取錄。內容因人而議。

首頁

尾頁

跳至