使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

依幾日當入左睇post既時候,就會向最低果處不斷有廣告出現,點攪都整唔走,好鬼煩呀!向位有無依果情況出現呢?

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:點解bk內會出依啲廣告呢!救解決!

我都有x完都有,煩

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都有, 搞到成日彈黎彈去, 吾穩定仲 load 慢左

水晶宮

之前冇,呢兩日開始有呢D廣告.

珊瑚宮

環保接龍勳章

有,但唔洗理佢,唔按,無影響上bk。

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

翡翠宮

插入式廣告。搵多d 錢我可以理解,但唔該搞搞個app 唔好成日彈成日hang

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好煩

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:依幾日當入左睇post既時候,就會向最低果處

原帖由 daisyma008 於 14-12-12 發表
依幾日當入左睇post既時候,就會向最低果處不斷有廣告出現,點攪都整唔走,好鬼煩呀!向位有無依果情況出現 ...
我都有,官方架?

子爵府

畀面勳章

其實根本就愈來愈多廣告

禁止訪問

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

程式開發員已跟進有關問題,如仍有國民見到,請更新android app至3.1.7版本。謝謝!

首頁

尾頁

跳至