美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

用咗超過一個月,今日去咗做佢個免費皮膚護理,免疫力由15升到去61,水份亦升到去76,黑色素就50,最開心係肌齡係23。BA話我2x黎講算唔錯,係色素麻麻。

所以BA建議我唔好用IBUKI,轉用white lucent,咁岩bio-支精華就用完,咁就入咗支美白精華。

另外,今日問咗BA,一月嘅deposit set係retvial or sf,唔洗俾deposit,就咁口講話留就可以,我都留咗 set fs試下

複式洋房

回覆:用咗Shiseido免疫力一個月後

我都覺無用...

複式洋房

回覆:howieeee 的帖子

我覺得無用先岩~打多左個都字~

珍珠宮

畀面勳章

免疫力幾好,但金樽美白緊緻精華對我完全無用。

大宅

回覆:banbanmm 的帖子

上次買嘢送咗支10ml俾我用,我而家夜晚用,我都覺得麻麻地

大宅

我用佢部機check免疫力係81,但我本身皮膚好易紅同敏感,所以指數嘅嘢不可盡信

大宅

邊間咁好,唔洗落deposit?定係間間都係?

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

用緊,覺得ok

I 大蚊豬   

大宅

回覆:karmenman 的帖子

上水,BA話一月轉咗,我見黎梗都有嘢買,所以都留咗

男爵府

回覆:hazel228 的帖子

我買左支免疫力,冇用,同價錢買到支fs softener .. Fs softener 就覺得吾錯

大宅

回覆:zozo2005 的帖子

想問收唔收到毛孔啊?我都心思思想用fs

大宅

我之前用左一個月一d分別都無

侯爵府

zozo2005 發表於 14-12-14 22:50
我買左支免疫力,冇用,同價錢買到支fs softener .. Fs softener 就覺得吾錯

係喎, 你咁講, 又啱喎.
而且用FS SOFTERN唔使用呢支免疫力都得.

大宅

我兩樣都有用,感覺好啲

大宅

回覆:KAY+2 的帖子

FS SOFTERN 同免疫力有同樣效果?

男爵府

我都想知

侯爵府

引用:Quote:zozo2005 發表於 14-12-14 22:50 我

原帖由 KAY+2 於 14-12-15 發表
係喎, 你咁講, 又啱喎.
而且用FS SOFTERN唔使用呢支免疫力都得.
上次心思思想試呢支新野,ba 都話我用開 Fs full set 唔需要買呢支,不過都送咗 2 支 sample 比我試吓

If children live with encouragement, they learn confidence. If children live with acceptance, they learn to love.

侯爵府

引用:FS SOFTERN 同免疫力有同樣效果?

原帖由 hazel228 於 14-12-15 發表
FS SOFTERN 同免疫力有同樣效果?
Fs 條 line 係針對強化細胞對抗破壞分子
同免疫力有 d 相關啩 (我估咋)

If children live with encouragement, they learn confidence. If children live with acceptance, they learn to love.

首頁

尾頁

跳至