美容扮靚

跳至

首頁
12345...29

尾頁

侯爵府

chunlim 發表於 14-12-13 22:39
唔知點解,我現在只用黑lotion + valmont 24 cream, 另外FS個set都唔敢開嚟試。
不如試下單一品牌用, 試真邊個牌子令你出粒粒先, 可以POLA搭VALMONT唔夾~

珍珠宮

減齡達人勳章

引用:Quote:FennieMan+發表於+14-12-13+22:33+請

原帖由 KAY+2 於 14-12-13 發表
COUNTER賣7000$呀~
下星期去日本仲諗住買黎試下,但太貴喇!或者睇下有咩Xmas set

子爵府

KAY+2 發表於 14-12-13 22:46
不如試下單一品牌用, 試真邊個牌子令你出粒粒先, 可以POLA搭VALMONT唔夾~
咁我再試吓先,雖然出粒粒,但我覺得塊面光澤咗,無咁黃

大宅

引用:Quote:原帖由+:)123+於+14-12-13+發表依家X

原帖由 涼宮春日 於 14-12-13 發表
pola eye cream麻麻。好彩無買貨裝。我覺得overall日本牌子eye cream都係唔夠歐洲牌子好。

...
咁請問咩牌子好?我好後生有眼紋呀!!已經成日按摩同夫mask㗎喇!救命呀

侯爵府

FennieMan 發表於 14-12-13 23:15
下星期去日本仲諗住買黎試下,但太貴喇!或者睇下有咩Xmas set

...
X'MAS SET有SERUM 26粒加2塊MASKS, 你可以試呢套, 試過正先考慮買SERUM貨裝

侯爵府

chunlim 發表於 14-12-13 23:22
咁我再試吓先,雖然出粒粒,但我覺得塊面光澤咗,無咁黃
我覺得用POLA塊面緊緻咗, 同無咁易因為攰/病而變殘.

大宅

引用:Quote:涼宮春日+發表於+14-12-13+21:27+pol

好耐無見你喇~~~
KEEP住用POLA定全轉了VALMONT? 有無VALMONT用後感分享下呀?
早排比較忙,又去左轉旅行,所以少左上BK。 宜家淨係keep住用黑BA水,精華無日日用,因為間住用valmont金色line個個精華。我覺得valmont個精華仲好過pola個精華,我用左差唔多兩支,塊面滑左好多,毛孔細晒,化妝都貼左好多。pola其實都有呢d功效,不過valmont效果再明顯一截。但係補濕呢,就pola好好多。齋用valmont我呢d乾皮膚唔夠,到中午就會覺得塊面乾。

大宅

引用:Quote:原帖由+涼宮春日+於+14-12-13+發表po

原帖由 doramanbb 於 14-12-13 發表
咁請問咩牌子好?我好後生有眼紋呀!!已經成日按摩同夫mask㗎喇!救命呀

...
我覺得眼部護膚品都係la prairie或valmont最好。

侯爵府

涼宮春日 發表於 14-12-14 00:32
我覺得眼部護膚品都係la prairie或valmont最好。
你講完好想試VALMONT~~~

侯爵府

涼宮春日 發表於 14-12-14 00:30
早排比較忙,又去左轉旅行,所以少左上BK。 宜家淨係keep住用黑BA水,精華無日日用,因為間住用valmont金色 ...
我近排用黑BA水+MILK+DAY MASK, 朝早到黃昏就開始乾, 可能真係要用SERUM先得~
VALMONT金色支SERUM叫乜名呀? 等我下次睇下先~

大宅

引用:Quote:KAY+2+發表於+14-12-13+22:29+點解出

原帖由 chunlim 於 14-12-13 發表
唔知點解,我現在只用黑lotion + valmont 24 cream, 另外FS個set都唔敢開嚟試。
你用唔用得含礦物油護膚品? valmont 好多cream,包括24hr cream,都有礦物油,仲係成分表排得好前下。 如果唔受得礦物油,會爆粒粒,我係人辦。

大宅

引用:Quote:涼宮春日+發表於+14-12-13+21:27+pol

好耐無見你喇~~~
KEEP住用POLA定全轉了VALMONT? 有無VALMONT用後感分享下呀?
見你開post,本來潛緊水都support下

侯爵府

涼宮春日 發表於 14-12-14 00:35
你用唔用得含礦物油護膚品? valmont 好多cream,包括24hr cream,都有礦物油,仲係成分表排得好前下。 如 ...
你咁講, 我其實無留意礦物油... 咁POLA係咪無架?
ANYWAY, THANK YOU FOR UR SUPPORT~
我近排都少上BK留言, 不過前日病咗, 見有時間就打下POLA用後感~
近排BK好靜, 好多JM都潛水, 等大家留下言都好~~~

大宅

原帖由 :)123 於 14-12-13 發表
我覺得好推, 但買就未必買,因為呢個價錢大把其他選擇。

黑BA WASHING FORM 都係,送我會用,但買就一定 ...
BA foam我覺得乾,用唔到。好彩都係set裝送咋。eye cream我都覺得好推,但緊緻好似無乜料到。

大宅

引用:Quote:涼宮春日+發表於+14-12-14+00:35+你

原帖由 KAY+2 於 14-12-14 發表
你咁講, 我其實無留意礦物油... 咁POLA係咪無架?
ANYWAY, THANK YOU FOR UR SUPPORT~
我近排都少上BK留言, ...
pola黑BA全line都無礦物油架,可放心用。

KAY+2    發表於 14-12-14 00:50

侯爵府

:)123 發表於 14-12-13 21:40
我覺得好推, 但買就未必買,因為呢個價錢大把其他選擇。

黑BA WASHING FORM 都係,送我會用,但買就一定 ...
黑BA WASH我覺得幾好, 好多泡, 不過咁貴, 我都唔會買囉.

大宅

引用:Quote:涼宮春日+發表於+14-12-14+00:30+早

原帖由 KAY+2 於 14-12-14 發表
我近排用黑BA水+MILK+DAY MASK, 朝早到黃昏就開始乾, 可能真係要用SERUM先得~
VALMONT金色支SERUM叫乜名呀? ...
叫L\'elixir,得一條line係金色樽,一定唔會認錯。

伯爵府

引用:Thanks+for+your+sharing+我仲未清櫃,一大

原帖由 蜜雪兒 於 14-12-13 發表
Thanks for your sharing
我仲未清櫃,一大堆cdp可能要用來搽手腳之後先入Pola~

...
你都想試pola ??
從cpb 轉會??

侯爵府

ethan1002 發表於 14-12-13 22:04
你指香港counter?
香港COUNTER有呀, 你係咪會員呀? 近排VIP DAY仲有折呀~

侯爵府

涼宮春日 發表於 14-12-14 00:50
叫L\'elixir,得一條line係金色樽,一定唔會認錯。
等我MARK低先~
我而家FS都好少用, 只係用緊SERUM同EYE CREAM, 夾住POLA咁用~

首頁
12345...29

尾頁

跳至