美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

我啱啱買左部stop用左2次,跟佢既程序做但點解我冇試過著橙燈既?次次都係用到咁上下自己熄,我2次都係set low, 點解既?求答案~
謝謝

大宅

回覆:關於Tripollar stop

過熱先會著橙色燈架,你用low, 加上依家冬天,所以咪唔會著。

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

引用:過熱先會著橙色燈架,你用low,+加上依家冬

原帖由 栢栢 於 14-12-14 發表
過熱先會著橙色燈架,你用low, 加上依家冬天,所以咪唔會著。
咁每part應該look幾耐啊?

大宅

我每邊面15-20分鐘

禁止訪問

珍珠宮

引用:Quote:Ho_BB+發表於+14-12-14+18:11+我啱啱

原帖由 van23 於 14-12-14 發表
見到廣告說減1仟是嗎 ?
係啊,我係莎莎買,減$1000做到12月31跑啊~

珍珠宮

引用:我每邊面15-20分鐘 +

原帖由 栢栢 於 14-12-14 發表
我每邊面15-20分鐘
Thxthx

禁止訪問

珍珠宮

引用:Quote:Ho_BB+發表於+14-12-15+10:45+係啊,

原帖由 van23 於 14-12-15 發表
即係 $2000 , so good
$3988減$1000啊~埋單$2988

禁止訪問

回覆:Ho_BB 的帖子

禁止訪問

大宅

減1000好吸引呀,樓主用完有咩心得呀?

珍珠宮

引用:我剛在sasa用vip+no.+再95折.+二千八百幾.+

原帖由 ngsisi 於 14-12-15 發表
我剛在sasa用vip no. 再95折. 二千八百幾.
用了一次橙燈唔著, 走去換了另一部
咁你換左部新係咪會著橙燈?定好似其他jm講係過熱先會著呢?

珍珠宮

引用:回覆+Ho_BB+的帖子我第一次用,係夏天,真

原帖由 Macylee234 於 14-12-15 發表
回覆 Ho_BB 的帖子

我第一次用,係夏天,真係LOOK到手軟先變橙色。。。未減到目標位置,先FIRM左手臂 :heh ...
即係未必會著?咁你會每part look幾耐啊?

珍珠宮

引用:減1000好吸引呀,樓主用完有咩心得呀? +

原帖由 jaiii 於 14-12-15 發表
減1000好吸引呀,樓主用完有咩心得呀?
係啊,減$1000真係幾吸引

其實我用左2次咋,說明書講要用連續6個星期而每星期用2-3次先見效,我都想快d有成效

子爵府

自動熄係因為過熱喎

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

我星期六黃昏係fixbox買了一部,我已問sales 點知得唔得, 佢試插插電源,綠燈著,話咁即係得,其實我當時已有點擔心,星期日晚試, 開LOW, 碌一分鐘已經熱,繼續同一部份碌至二、三分鐘塊面紅哂,至四、五分鐘頂唔順轉另一部份,又係咁,橙燈冇著過,但唸住碌耐D睇下,碌碌下緑燈熄埋,我再著過部機,如是者又碌又自動熄我又著番,覺得唔對路,唔敢繼續。今日攞番去,佢竟然話只係橙燈壞當維修,我火都嚟,話你地唔肯同我check清楚就賣件壞貨俾我,而家竟然話幫我維修,我話網上見人話sasa橙燈唔著都會換機,佢話試下係咪真係壞,自己碌咗好耐橙燈都唔著,又話要入去問經理, 等咗好耐先出來,話見我買咗二日就換俾我啦。

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

我要佢試埋橙燈先肯攞部機,新個部碌咗一陣橙燈已經著

珍珠宮

引用:我星期六黃昏係fixbox買了一部,我已問sales

原帖由 MICMATL 於 14-12-15 發表
我星期六黃昏係fixbox買了一部,我已問sales 點知得唔得, 佢試插插電源,綠燈著,話咁即係得,其實我當時已 ...
佢地會唔會好想換俾你啊?要講幾耐先肯換?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+MICMATL+於+14-12-15+發表我

原帖由 Ho_BB 於 14-12-16 發表
佢地會唔會好想換俾你啊?要講幾耐先肯換?
係唔想換⋯打錯字

首頁

尾頁

跳至