跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

>>> BY 寧采臣

[ 本文章最後由 小倩 於 08-4-14 08:38 編輯 ]

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

豬弟同哥哥玩得好開心喎~
豬仔做咩搶人嘢呀?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 kerkermui 於 08-4-14 07:50 發表
豬仔做咩搶人嘢呀?

豬弟同哥哥唔係玩呀!!
係爬行比賽補賽時, 豬弟啱啱瞓醒唔肯爬, 哥哥想抱佢爬咋...
點知不自量力, 抱到豬弟向後反, 瞓咗响地

豬仔仲衰, 步行比賽掛住溝女搶人嘢唔行 :;pppp::;pppp:

別墅

噚日真係玩得好開心, 你地d相好pro 呀!

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我熹熹豬都有上鏡喎~~

大宅

好好笑.. 好大爺feel..
http://picasaweb.google.com.hk/bk.0704/200804131YearOldBithdayParty/photo#5188816857362239394

公爵府

昨日晴晴真失禮, 好像隻樹熊, 又唔笑

伯爵府

原文章由 小倩 於 08-4-14 09:08 發表

豬仔仲衰, 步行比賽掛住溝女搶人嘢唔行 :;pppp::;pppp: ...

佢阿媽好少帶佢出黎識女仔呀嘛!

王國長老

原文章由 superstupid 於 08-4-14 09:33 發表
好好笑.. 好大爺feel..
http://picasaweb.google.com.hk/bk.0704/200804131YearOldBithdayParty/photo#5188816857362239394

係呀, 爸爸就係見佢返到屋企瞓醒咗就咁大爺, 忍唔住又要影低佢個衰相

雖則佢排行第二, 但係佢無機會做二世祖喎 :;pppp::;pppp:
(噚日五千萬中咗就話啫)

[ 本文章最後由 小倩 於 08-4-14 09:43 編輯 ]

伯爵府

好好味喎~

王國長老

原文章由 kerkermui 於 08-4-14 09:49 發表
好好味喎~

http://lh6.ggpht.com/bk.0704/SAJS6bOiiqI/AAAAAAAAAI4/HCnPZV4HUUY/DSC_6958.JPG?imgmax=576

哈哈, 呢張相令我要多謝豬仔...
因為大懵豬爸豬媽漏低咗罐coke, 已經益咗寧采臣個肚 (&出埋大海了)

珍珠宮

點解唔同我朗仔影相呀
我尋日唔得閒同個仔影呀

男爵府

唔該哂寧采神....

而家我個仔見到自己老豆同架相機就即刻走佬....
不過見到寧采神就好開心喎...

珍珠宮

我要多謝你就真 ...臨尾交啲嘢俾我轉交亞豬...等我呃咗啲零食...當然仲要多謝亞豬..最衰朗仔瞓咗覺...如果唔係叫佢 豬EE

原文章由 小倩 於 08-4-14 09:53 發表

哈哈, 呢張相令我要多謝豬仔...
因為大懵豬爸豬媽漏低咗罐coke, 已經益咗寧采臣個肚 (&出埋大海了)

伯爵府

話時話~ 想問問, 場內攝影師係咪話係嗰間studio架?
我同其中一個打咗個照面~ 好熟~ 好似一個0702鄰居個老公! (for 豬仔媽, monkey個蝦子餅) 哈哈~ 咁係咪可以私底下搵佢?!

珍珠宮

係呀...係呀...上次我朗仔都係咁
唔通寧采臣有一種可以令BB笑嘅魔力

原文章由 babushka 於 08-4-14 10:31 發表
唔該哂寧采神....

而家我個仔見到自己老豆同架相機就即刻走佬....
不過見到寧采神就好開心喎...

珍珠宮

無錯..場內攝影師就係戶外攝影嘅攝影師,但係咪0702鄰居個老公..我就唔知啦

原文章由 kerkermui 於 08-4-14 10:35 發表
話時話~ 想問問, 場內攝影師係咪話係嗰間studio架?
我同其中一個打咗個照面~ 好熟~ 好似一個0702鄰居個老公! (for 豬仔媽, monkey個蝦子餅) 哈哈~ 咁係咪可以私底下搵佢?!
...

子爵府

原文章由 kerkermui 於 08-4-14 07:50 發表
豬仔做咩搶人嘢呀?

我睇果時覺得豬仔似餵個女仔飲野多過搶人野喎

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

別墅

好彩有寧采臣

Yeah!!!!

首頁

尾頁

跳至