母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家應該好明白全人奶,仲要埋身餵,夜晚係無得訓咁濟,唔係抱怨,只想人體諒。
咁話說我尋晚成晚無覺好訓而今日又去健康院搞左一日無得訓午覺,咁今晚一訓落床我就訓到好冧,bb扭我都無醒,而c6醒左就擺bb係我身邊等我餵,我迷糊中都有少少意識,但個人實在太累醒唔到,只知c6一路托住bb等佢啜到奶,之後叫我轉好個身比bb啜,但我無反應(個人有意識但個身郁唔到),c6就發脾氣,話佢自己沖奶粉唔洗我餵,我最後成個人醒唒,佢仲嬲,好似覺得我唔理我bb咁 我做呀媽既點會唔比自己bb食呀

男爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回

加油 .... 多點休息....

C6 點會明我地的辛苦.... 只會叫我多埋身,有沒有多到奶?我知道,佢想bb食多d母乳多d抗體。

大宅

引用:加油 .... 多點休息....C6 點會

原帖由 大細心 於 14-12-15 發表
加油 .... 多點休息....

C6 點會明我地的辛苦.... 只會叫我多埋身,有沒有多到奶?我知道 ...
我c6 都係
佢已經算有耐性
不過男人始終係男人,真係唔明
佢幫我湊,但一夠兩個鐘見阿仔喊自然只係識問係咪夠鐘,同埋有無奶
唔會了解佢做乜喊

複式洋房

回覆:Ly1125 的帖子

唔好生氣,作為人奶媽媽非常明白你有幾累幾辛苦,我而家餵最夜嗰餐好多時都餵到瞓著!
你老公肯幫你托住BB,其實佢都辛苦同累,或者嗰下佢見你叫極唔醒所以發悔氣,唔好嬲,留返嬲的時間休息下,加油!

大宅

引用:大家應該好明白全人奶,仲要埋身餵,夜晚係

原帖由 Ly1125 於 14-12-15 發表
大家應該好明白全人奶,仲要埋身餵,夜晚係無得訓咁濟,唔係抱怨,只想人體諒。
咁話說我尋晚成晚無覺好訓 ...
佢好叻,講中point... 一話餵奶粉,人奶媽即醒!佢下次早d咁講咪唔駛托得咁辛苦囉

複式洋房

回覆:藍藍媽 的帖子

👍👍其實係苦肉計🙊🙊

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊