嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日發現爆左幾條!而家先六個幾月係咪孖胎一定爆㗎?有無無爆嘅jm呀?

複式洋房

回覆:爆紋

我無爆紋,塗bio oil 同olive oil.遺傳都好有关!

禁止訪問

子爵府

回覆:爆紋

我第一胎,個肚得39吋都爆紋,呢胎陀孖,預左爆,希望唔好太過份就好啦~ 你記住努力補濕~

回覆 Sandy.hhp 的帖子

Hello Sandy.hhp,現階段媽媽搽返多D保濕膏、橄欖油,有預防之後肚紋增多既作用,係百貨公司或者藥房都有架。懷孕期間要盡量保持心情愉快呀,加油!
我有一個願望,就是想見到每個BB食得好、瞓得好、笑得好、Poo得好,
有個海綿級肚仔,每天盡情體驗新事物、吸收新樂趣!

大宅

回覆:Yvonne@牛欄牌媽咪專線 的帖子

請問係咪咩牌子既橄欖油都適合孕婦用?

回覆 carryman 的帖子

Hello carryman,媽媽最好可以選擇返D天然無香料及色素既橄欖油,係百貨公司或者藥房都會有架。

我有一個願望,就是想見到每個BB食得好、瞓得好、笑得好、Poo得好,
有個海綿級肚仔,每天盡情體驗新事物、吸收新樂趣!

男爵府

我陀一個都爆呀何況你陀緊兩個,唯有搽多D橄欖油喇。

大宅

引用:今日發現爆左幾條!而家先六個幾月係咪孖胎

原帖由 Sandy.hhp 於 14-12-16 發表
今日發現爆左幾條!而家先六個幾月係咪孖胎一定爆㗎?有無無爆嘅jm呀?

...
我都有爆,但生完又淡左,而家完全唔覺

首頁

尾頁

跳至