單親天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我覺得有企圖囉...探口風...佢止次CALL我講佢稅單, 一聲問候個他都無,突然打黎...啲奸夫淫婦,天父會懲罰呢啲人,欠下街數,會叫佢揾佢媽媽家,唔好黎搞我...
一下叫追債去差館揾佢啦...

珍珠宮

我叫左我仔唔好講我屋企野同我地近況...只講學校算..

男爵府

Macusmama 發表於 14-12-16 17:50
我覺得有企圖囉...探口風...佢止次CALL我講佢稅單, 一聲問候個他都無,突然打黎...啲奸夫淫婦,天父會懲罰呢 ...
咁啱嘅,我隻ex又係咁喎,年頭見過兩個仔就冇晒影,忽然早幾日又約兩個仔食飯又買禮物又問呢又問路,又要求我哋多d返去搵佢,成Q日煩住晒,真係唔得佢死
唔通呢排還唔到卡數,街數?or個小三發現咗個小四?or俾個館知道晒佢d衰嘢呢?

子爵府

引用:我叫左我仔唔好講我屋企野同我地近況...只

原帖由 Macusmama 於 14-12-16 發表
我叫左我仔唔好講我屋企野同我地近況...只講學校算..
你而家點?幾時上庭?我呢排病到死下死下。

珍珠宮

bulldemon 發表於 14-12-17 16:59
咁啱嘅,我隻ex又係咁喎,年頭見過兩個仔就冇晒影,忽然早幾日又約兩個仔食飯又買禮物又問呢又問路,又要求 ...
我只知,佢同小三好似賴恩愛咁,我係WHATSAPP狀態寫左一啲神的話語,小三又幫EX換了一個狀態的說話,感覺佢好唔安全,唔安心的感覺...
比我黎睇,我睇完笑死我了...
SHORT SHORT地...
個EX係欠人周身街數,個小三唔知姐...
抵死...EX一定探口風囉...我仔唔會回佢電話,佢憎死佢老豆囉...

珍珠宮

ctsang1006 發表於 14-12-17 17:22
你而家點?幾時上庭?我呢排病到死下死下。
你好些了嗎?我明年先上庭...

子爵府

引用:Quote:ctsang1006 發表於 14-12-17 17:22

原帖由 Macusmama 於 14-12-17 發表
你好些了嗎?我明年先上庭...
我仲發緊燒,佢就去咗旅行,仲post晒啲相上fb, 笑到見牙唔見眼,我就病到死死下仲要湊仔,個天真係唔公平,啲賤男有無報應嫁?

公爵府

Macusmama 發表於 14-12-16 17:50
,欠下街數,會叫佢揾佢媽媽家,唔好黎搞我...
一下叫追債去差館揾佢啦...
你只要將前99家的地址.OR電話.交俾追數人便可.我朋友試過GA.佢仲將前姑仔.前姑9的地址電話一起交俾追數人呀果然...前姑9系受到萬般茲擾之下..最終都邦弟弟還左條數我朋友終於得到了安寧

大宅

引用:Quote:原帖由 Macusmama 於 14-12-17 發表

原帖由 ctsang1006 於 14-12-17 發表
我仲發緊燒,佢就去咗旅行,仲post晒啲相上fb, 笑到見牙唔見眼,我就病到死死下仲要湊仔,個天真係唔公平, ...
加油呀媽媽
呢個世界係有因果
就到聖誕,快啲好番

水晶宮

引用:Quote:原帖由 ctsang1006 於 14-12-17 發表

原帖由 haydenden1023 於 14-12-18 發表
加油呀媽媽
呢個世界係有因果
就到聖誕,快啲好番
Agree..add oil

珍珠宮

美之選468 發表於 14-12-17 23:54
你只要將前99家的地址.OR電話.交俾追數人便可.我朋友試過GA.佢仲將前姑仔.前姑9的地址電話一起交俾追數人呀 ...
而家仲未有人追數,只係佢一個女同事,用一啲咀咒我的說話去借...佢同那女同事(佢都有FAMILY,仲係住我地隔離座,係女警),講我撞左車,我媽間屋屋頂倒了下來...咁既大話都信...
CHEAP到爆,話我撞車,佢呀媽就撞車...個女同事又信,借左佢3X萬...白痴....
如有人追,一定比佢呀媽地址啲人追

珍珠宮

ctsang1006 發表於 14-12-17 22:40
我仲發緊燒,佢就去咗旅行,仲post晒啲相上fb, 笑到見牙唔見眼,我就病到死死下仲要湊仔,個天真係唔公平, ...
你不要太在意吧...傷身...

珍珠宮

haydenden1023 發表於 14-12-18 08:26
加油呀媽媽
呢個世界係有因果
就到聖誕,快啲好番
我都信,好人有好報,壞人今世不報,下世一定做豬狗不如...

子爵府

引用:Quote:haydenden1023 發表於 14-12-18 08:2

原帖由 Macusmama 於 14-12-19 發表
我都信,好人有好報,壞人今世不報,下世一定做豬狗不如...
希望啦!

珍珠宮

ctsang1006 發表於 14-12-21 01:13
希望啦!
我信有報應架,自作孽,不可活....記住人在做天在看,善有善報,惡有惡報,若然不報,時辰未到,強調因果報應不爽,只差在時間而已。現實讓人看到:有些志願者在救災扶危時遭遇不幸,有些作惡多端的人卻榮華富貴,安享晚年,正所謂「殺人放火金腰帶,修橋整路無人收」
開心,放長雙眼去看...

不要再回憶,追究之前點解會搞到呢個地步,己過去了,姐妹...提起精神,向前看和打算自己的未來...

幾時同我食LUNCH,妹妹??

首頁

尾頁

跳至