親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

這個是我問了明年復活節報價, 用T5 9人車

1) 晚機台北機場去西門町 --- 1200台幣
2) 早上西門町去九份, 約行三至四小時, 再去淡水, 不用回程 --- 當5小時, 3500台幣 超時400/HR
3) 早上西門町去飛牛單程 --- 3500台幣
4) 早上飛牛去鶯歌, 玩到4點就去機場 --- 6000台幣(包送機)

請問這個價貴嗎? 各位有沒有其他平靚正介紹呢? 因我們一行8個人, 所以要T5 9人車, MANY THX!

別墅

回覆:台北包車, 這個貴嗎?

我都係9人車,台幣1200機場去西門町,西門町去九份十份,包一日車10小時,5000台幣

伯爵府

suki330 發表於 14-12-16 19:29
我都係9人車,台幣1200機場去西門町,西門町去九份十份,包一日車10小時,5000台幣

...
其實我覺得我這個有D貴, 所以才問問大家有無好野介紹

別墅

回覆:Bellemami 的帖子

我個包車係fb搵的,好熱心答我問題,希望到時都會係服務好

禁止訪問

男爵府

回覆:台北包車, 這個貴嗎

之前有哩度嘅jm介紹過一間比我
叫安迪租車 [email protected]
車都好新
但係我只用來回機場接送
不過你可以send email問下多個選擇
jm講話係香港Lisa介紹咁會好啲
因為Lisa幫襯左佢好耐
我都有咁做

你可以search「台灣包車邊間平靚正」睇番

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我都係9人車,台幣1200機場去西門町,西門

原帖由 suki330 於 14-12-16 發表

...
可否pm我呀!我初五出發,唔該晒

複式洋房

回覆 suki330 的帖子

Hi, 請問可否PM包車资料,謝謝

首頁

尾頁

跳至