婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

同99講:無問題呀,但我個囡仲要瞓床仔及用BB車,咁多謝姑9送新床及新車仔俾我囡啦喎~~~記得叫姑9買XXX牌仔,我都係買呢隻,太平唔穩陣會整親BB~~~!BB衫都有呀,我個囡到時1歲啦,啲BB衫都會唔岩著,記住叫姑9買啲100碼既衫仔過黎,到時佢可以順便拎埋啲BB衫走,唔該晒~~

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:我個囡都係你個孫黎架

唉 … 諗起下晝要返去就瞓唔著

愛 我 就 別 傷 害 我

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:個女仲瞓緊,唔比。啲衫爛晒,比唔到...係

原帖由 BabyFungT 於 14-12-17 發表
個女仲瞓緊,唔比。啲衫爛晒,比唔到...係咁多,收線
要加多句,驚佢哋有錢人用唔慣cheap嘢

大宅

引用:姑奶個囡一 d 都唔尊重我,當我透明唔會叫

原帖由 kitwong 於 14-12-16 發表
姑奶個囡一 d 都唔尊重我,當我透明唔會叫我,好似啞左咁只係點吓個死人頭就算,但佢會叫叔仔老婆 …

你覺 ...
到時話唔記得咗……

公爵府

你99咁搞笑嘅,咁快就叫你留張床俾人地個BB,自己有需要嘅就唔俾佢喇

珍珠宮

引用:姑奶個囡一 d 都唔尊重我,當我透明唔會叫

姑奶個囡一 d 都唔尊重我,當我透明唔會叫我,好似啞左咁只係點吓個死人頭就算,但佢會叫叔仔老婆 …

你覺 ...
洗乜理99 講咩, 當聽唔到,到時問咪話你個女仲用緊點比你, 再加多句,你冇錢買咩?唔係咁窮呀

實嬲到噴泡

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

終於係地獄返到天堂喇

別墅

引用:奶奶叫我星期六過去食飯做埋冬,以家諗緊同

原帖由 kitwong 於 14-12-17 發表
奶奶叫我星期六過去食飯做埋冬,以家諗緊同亞囡著咩衫,著得靚既又怕有說話聽

我囝細個佢地好鍾 ...
著名牌關佢地鬼事咩?仲要反個牌出黎,有無咁無品呀?我會話,我阿b都係著呢d普通野,唔岩姑9架,可能佢鍾意著Dior Gucci Burberry 呢?lcx 好多,我買唔起咁貴

別墅

引用:終於係地獄返到天堂喇+

原帖由 kitwong 於 14-12-21 發表
終於係地獄返到天堂喇
有無咩講?

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

我女件件都貴仲要係我俾錢,所以6299 no say

大宅

直情講吾比拉、你問你99系咪比完佢個孫吾使用丫!好采個陣我同我c6講到明、bb啲野系吾會益我個件姑9!好老實人點對你、你點對人。

男爵府

引用:琴晚同奶奶傾電話,佢話比我聽姑奶個囡大左

琴晚同奶奶傾電話,佢話比我聽姑奶個囡大左肚,叫我留番床仔 BB 車衫仔比佢 …

我個囡以家先三個月,比左 ...
我d貴嘢好襟又好用,比唔到你呀

大宅

彩你99都on9,咪留比佢,如果佢開口問,你話要留比下一個,或留比你兄弟姊妹的仔女。你買貴野,貴片關佢咩事,知人地用靚野就猴住晒,真cheap

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 kitwong 於 14-12-21 發表終

原帖由 蘇蝦仔BB 於 14-12-21 發表
有無咩講?
咁又冇,我全程湊女玩電話,唔得閒理佢地 …

我終於知道細叔仔唔係啞架,原來佢識叫人,我聽到佢叫大叔仔個老婆做亞嫂,只係唔叫我啫

珍珠宮

我同亞媽講,我媽話佢地個個都唔尊重我唔叫我,兩個叔仔同大叔仔老婆、姑奶個囡都係唔叫我,每次見到只係點吓個死人頭就算,冇 d 家教

我唔係要你叫我做亞嫂,叫名都得啫,冇家教即係冇家教,好彩我對仔女唔係奶奶湊,費事教到我對仔女咁冇禮貌

珍珠宮

果陣我囝細佢地反開件衫睇咩牌子,講真我好反感,又唔係要你比錢買,關你春事咩

公爵府

kitwong 發表於 14-12-22 22:29
原來佢識叫人,我聽到佢叫大叔仔個老婆做亞嫂,只係唔叫我啫
無所謂LO ?反正你玩手機都睇佢唔到 LO ?

大宅

引用:琴晚同奶奶傾電話,佢話比我聽姑奶個囡大左

琴晚同奶奶傾電話,佢話比我聽姑奶個囡大左肚,叫我留番床仔 BB 車衫仔比佢 …

我個囡以家先三個月,比左 ...
你要答佢,(好呀!反正我睇中左個3千幾既bb床,c6話屋企依家有bb床唔比再買,岩啦~你地拎個舊既去,到時我地買過新床仔比我囡,幾時拎呀?)

禁止訪問

男爵府

開心吸收勳章 DHA勳章

話bb 仲要用囉!佢可能隨口講下!老人家好快忘記自己講左乜架

首頁

尾頁

跳至