論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買Panasonic IP Cam包安裝. 請問有無好介紹.
因為經Panasionic買既就好鬼貴. 唔該晒.

大宅

睛靈勳章

我都係用panasonic,但佢安裝好貴,要$8xx,我搵個fd幫我搞渣,請佢食餐飯囉,部機都幾好用丫

原文章由 SMLOO 於 08-4-15 16:33 發表
想買Panasonic IP Cam包安裝. 請問有無好介紹.
因為經Panasionic買既就好鬼貴. 唔該晒.

禁止訪問

大宅

多謝mrs.hamster, DoubleOs既分享. 我會search吓homesee嘅website. Thanks.

我仲想問部cam係唔係經Panasonic買? 還是其他地方買呢? 用緊嘜型號呢?

除左搵Panasonic外 (因安裝費真係好貴), 請問有無其他好既代理商連安裝介紹呢? 唔好意思, 提出太多問題. Thanks again.

別墅

響深水涉買平d,果d店舖會介紹一些人同你裝,我個朋友試過,都ok嘅。

而我就係搵細佬裝,佢好快就攪掂,我諗應該唔難裝。
原文章由 SMLOO 於 08-4-16 12:11 發表
多謝mrs.hamster, DoubleOs既分享. 我會search吓homesee嘅website. Thanks.

我仲想問部cam係唔係經Panasonic買? 還是其他地方買呢? 用緊嘜型號呢?

除左搵Panasonic外 (因安裝費真係好貴), 請問有無其他好既代理 ...

男爵府

我都係黃金買, MODEL : CL-2111. $1000多左右.
若果你想安的, 你再PM給我. 因我老公是做NETWORK的.

原文章由 SMLOO 於 08-4-16 12:11 發表

除左搵Panasonic外 (因安裝費真係好貴), 請問有無其他好既代理 ...

禁止訪問

大宅

Right. 起碼就算食得貴的話自己都有得食先喇!

原文章由 DoubleOs 於 08-4-15 17:35 發表
我都係用panasonic,但佢安裝好貴,要$8xx,我搵個fd幫我搞渣,請佢食餐飯囉,部機都幾好用丫

首頁

尾頁

跳至