親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有無jm 食過首爾塔內的Hancook餐廳buffet呀? dinner / lunch?

好唔好食架? thx

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

我都想知,唔知好唔好食.係咪一定要上首爾塔要自己再買票搭CABLE CAR上呢?

男爵府

引用:請問有無jm+食過首爾塔內的Hancook餐廳buff

原帖由 Tigerpooh 於 14-12-17 發表
請問有無jm 食過首爾塔內的Hancook餐廳buffet呀? dinner / lunch?

好唔好食架? thx ...
10月去過,買套票lunch + 上塔頂,lunch 好似semi-buffet , 唔太多野食, 前菜+甜品buffet. 有一主菜可選,buffet 好似幾多辣野,都係韓式多,唔啱食,有靚景!未必再去!

男爵府

引用:我都想知,唔知好唔好食.係咪一定要上首爾塔

原帖由 vv518vv 於 14-12-17 發表
我都想知,唔知好唔好食.係咪一定要上首爾塔要自己再買票搭CABLE CAR上呢?
先乘cable car 上左山上,再買票上塔,可單買上塔ticket

男爵府

引用:Quote:原帖由 Tigerpooh 於 14-12-17 發表

原帖由 3wa4 於 14-12-17 發表
10月去過,買套票lunch + 上塔頂,lunch 好似semi-buffet , 唔太多野食, 前菜+甜品buffet. 有一主菜可選, ...
甘即係小朋友5啱食了
thx a lot

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

男爵府

引用:Quote:原帖由+3wa4+於+14-12-17+發表10月去

原帖由 Tigerpooh 於 14-12-18 發表
甘即係小朋友5啱食了
thx a lot
我小朋友5歳都有野食,不過唔好同Hk d hotel buffet 比較!

男爵府

引用:Quote:原帖由 Tigerpooh 於 14-12-17 發表

原帖由 3wa4 於 14-12-17 發表
10月去過,買套票lunch + 上塔頂,lunch 好似semi-buffet , 唔太多野食, 前菜+甜品buffet. 有一主菜可選, ...
想問點樣可以預訂? thx so much

男爵府

回覆:fafa13 的帖子

我冇預訂,上左南山再即時買ticket!

男爵府

引用:我冇預訂,上左南山再即時買ticket!

原帖由 3wa4 於 15-03-07 發表
我冇預訂,上左南山再即時買ticket!
明白,唔該哂

首頁

尾頁

跳至