跳至

首頁

尾頁

大宅

d媽咪想玩pg
可以係依度留名
等其他媽咪可以自行湊人組班呀!!
每班8個bb((最多10個bb))

時間: 星期六/日
地點: 各會所跳舞室
費用: hk$100(1堂)共12堂<<1200一次過俾晒錢>>
$100係堂費,Queen's係出$60 book場,其餘要各媽咪自行湊數
映灣跳舞室HK$70/HR
藍天跳舞室HK$80/HR, 多用途運動室HK$40/HR (透明壁球室)
東提跳舞室hk$80/HR

課程特色:

1. 中心目標 -
培養禮貌、規矩、情緒控制、社交溝通、獨立自理能力及語言認知(中英文)等。
2. 本中心提供中英文語言教學(由家長決定)。
3.
個別為每一組編制合適該年齡之課程,以切合每個成長階段的需要及滿足慾。
4.
每堂編制不同學習遊戲及活動,促進感覺統合、大小肌肉、手眼協調等發展其潛能。
5.
透過音樂、遊戲及各種各樣的物料、顏色讓小朋友探索這世界,並啟發小朋友的創作力及幻想力。
6.
透過故事分享、角式扮演、繪畫、音樂、不同的手工藝及美術創作,以及作品分享,讓孩子從小培養美術及創作的樂趣並懂得欣賞自己及身邊的人與物。
7. 提供彈性時間及場地 (請與導師商討)。

12堂 費用(包括茶點及材料費)

12-15個月

16-24個月

[ 本文章最後由 colourlu 於 08-4-17 23:13 編輯 ]

複式洋房

Colourlu, Thanks for your assist.

Waiting List: 12-15個月 - "以五月開班計"
1 Pigpigmother (BB 0702)

希望可以組得成啦!

[ 本文章最後由 PigPigMother 於 08-4-15 23:50 編輯 ]
Welcome to our blog: http://hk.myblog.yahoo.com/edwardlmk

男爵府

畀面勳章

PigPigMother, 我地而家仲有位, 你join唔join我地班?

原文章由 PigPigMother 於 08-4-15 23:48 發表
Colourlu, Thanks for your assist.

Waiting List: 12-15個月 - "以五月開班計"
1 Pigpigmother (BB 0702)

希望可以組得成啦!

複式洋房

好呀, 我要俾咩資料你呀?

原文章由 DalaDala 於 08-4-17 10:13 發表
PigPigMother, 我地而家仲有位, 你join唔join我地班?

Welcome to our blog: http://hk.myblog.yahoo.com/edwardlmk

男爵府

畀面勳章

我會pm比你。請check

大宅

大B班有幾個媽咪搵過我,想JOIN
但我個班FULL左啦

大家可以留名繼續攪呀!!

如果有問題都可以係問

男爵府

畀面勳章

費用: hk$100(1堂)共12堂<<1200一次過俾晒錢>>
$100係堂費,Queen's係出$60 book場,其餘要各媽咪自行湊數

課程特色:

1. 中心目標 -
培養禮貌、規矩、情緒控制、社交溝通、獨立自理能力及語言認知(中英文)等。
2. 本中心提供中英文語言教學(由家長決定)。
3.
個別為每一組編制合適該年齡之課程,以切合每個成長階段的需要及滿足慾。
4.
每堂編制不同學習遊戲及活動,促進感覺統合、大小肌肉、手眼協調等發展其潛能。
5.
透過音樂、遊戲及各種各樣的物料、顏色讓小朋友探索這世界,並啟發小朋友的創作力及幻想力。
6.
透過故事分享、角式扮演、繪畫、音樂、不同的手工藝及美術創作,以及作品分享,讓孩子從小培養美術及創作的樂趣並懂得欣賞自己及身邊的人與物。
7. 提供彈性時間及場地 (請與導師商討)。

12堂 費用(包括茶點及材料費)

12-15個月

16-24個月

複式洋房

想join東涌PG黎依度..waiting list

先多謝晒colorlu到埋daladala的統籌!各位有興趣的東涌媽咪,請於下面登記作waiting list,話唔定我地都可以成到班呢!

1. Pigpigmother (BB 0702)
2. angelacyn (BB 0701)
3.
4.
5.
6.
7.
8.

原文章由 DalaDala 於 08-4-18 11:18 發表
費用: hk$100(1堂)共12堂

課程特色:

1. 中心目標 -
2. ...

複式洋房

Hi angelacyn,

我已經join咗daladala嗰班啦! 希望下次可以一齊玩啦!

各位有興趣的東涌媽咪,請於下面登記作waiting list:

1. angelacyn (BB 0701)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

[ 本文章最後由 PigPigMother 於 08-4-22 12:47 編輯 ]

複式洋房

hi PigpigMother,

真可惜! 睇來家陣得番我一個有興趣,唔知仲有冇機會組得成tim ...

原文章由 PigPigMother 於 08-4-22 12:46 發表
Hi angelacyn,

我已經join咗daladala嗰班啦! 希望下次可以一齊玩啦!

各位有興趣的東涌媽咪,請於下面登記作waiting list:

1. angelacyn (BB 0701)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. ...

大宅

一定得既
我手上有3-4個媽媽係等緊嫁
不過佢地冇post出名出黎
我又唔知佢地想唔想post出黎
所以....!!

一夠人,我就call你呀!!

複式洋房

多謝您呀,colourlu ,我等您好消息啦!

原文章由 colourlu 於 08-4-22 13:39 發表
一定得既
我手上有3-4個媽媽係等緊嫁
不過佢地冇post出名出黎
我又唔知佢地想唔想post出黎
所以....!!

一夠人,我就call你呀!!

男爵府

畀面勳章

angela, 唔使咁愁, 我地有一個位剩。你有冇queen's電話? 如果冇, 我pm比你, 你可以話join我地o個group

原文章由 angelacyn 於 08-4-22 14:51 發表
多謝您呀,colourlu ,我等您好消息啦!

複式洋房

Angelacyn,

如果你加入daladala嗰組,我哋就可以一齊玩啦!

原文章由 angelacyn 於 08-4-22 13:36 發表
hi PigpigMother,

真可惜! 睇來家陣得番我一個有興趣,唔知仲有冇機會組得成tim ...

複式洋房

Dear Daladala & PigPigMother,

聯絡咗May啦! 我地d bb好快就會成為同學仔啦! 5月18日見啦!thank you!

Dear colourlu,
多謝晒您一直以來的幫手,麻煩您响waiting list到delete咗我個名啦! thanks!

原文章由 PigPigMother 於 08-4-23 13:02 發表
Angelacyn,

如果你加入daladala嗰組,我哋就可以一齊玩啦!

男爵府

請問大b班仲有冇位呀~~唔該!!

大宅

東涌靚媽媽

我地個班full左啦~
另一班仲等緊人join
如果你有興趣
我留埋你名呀

男爵府

hi

原文章由 colourlu 於 08-4-29 23:08 發表
東涌靚媽媽

我地個班full左啦~
另一班仲等緊人join
如果你有興趣
我留埋你名呀

好呀!!唔該哂您呀!

民房

回覆 #1 colourlu 的文章

1  angelacyn (BB 0701)
2 aqbtmc ( BB 0703) prefer sat
Hope I am not too late to join la ....

別墅

原文章由 aqbtmc 於 08-5-3 12:50 發表
1  angelacyn (BB 0701)
2 aqbtmc ( BB 0703) prefer sat
Hope I am not too late to join la ....

我B係0708,可唔可以咁早報定呢?

首頁

尾頁

跳至