在職全職

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我而家用緊,都有d agent 會有d空缺問下, 好似幾好

大宅

BK Milk勳章

回覆:揾緊工既朋友,有冇用linkedin

我有用,不過唔係特登用來揾工。只係想keep個professional network,不過有時候都有啲九唔搭八人add!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好先進呀

真係唔知有呢樣嘢

伯爵府

2018復活節勳章

都幾方便

男爵府

一出LinkedIn就用,好多headhunt會想link,但要好小心,因為connection有公司啲人,果排link咗邊個,老闆會估你喺咪搵緊工。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我有用,不過唔係特登用來揾工。只係想keep

原帖由 bbkayla 於 14-12-18 發表
我有用,不過唔係特登用來揾工。只係想keep個professional network,不過有時候都有啲九唔搭八人add!

...
識下人都好,九唔搭八咪理佢

寶石宮

引用:一出LinkedIn就用,好多headhunt會想link,

原帖由 crazycarrot 於 14-12-18 發表
一出LinkedIn就用,好多headhunt會想link,但要好小心,因為connection有公司啲人,果排link咗邊個,老闆會 ...
都係,同埋自己資料放曬上去咁

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

I have the account but haven't used it for job seeking.
每日望住佢哋就充滿力量啦!

寶石宮

vickymok717 發表於 14-12-18 17:37
I have the account but haven't used it for job seeking.
have u update your proflio??

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

good_pig 發表於 14-12-18 17:44
have u update your proflio??
NO, I am lazy

寶石宮

引用:Quote:good_pig 發表於 14-12-18 17:44 hav

原帖由 vickymok717 於 14-12-18 發表
NO, I am lazy
can try try

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

我有a/c 但冇放資料上去, 唔想乜都俾人睇. 不過有唔識既人add 我. 我老公有用linked in, 完全唔覺得有用, 用左咁多年都冇人contact 佢. 反而佢入d 職業group 後就有同行搵佢.

寶石宮

引用:我有a/c 但冇放資料上去, 唔想乜都俾人睇.

原帖由 bosch 於 14-12-19 發表
我有a/c 但冇放資料上去, 唔想乜都俾人睇. 不過有唔識既人add 我. 我老公有用linked in, 完全唔覺得有用, ...
都可以既

王國會長

good_pig 發表於 14-12-18 17:57
can try try

I always get offer from Jobsdb, I dun think I need it

寶石宮

引用:Quote:good_pig 發表於 14-12-18 17:57 can

原帖由 vickymok717 於 14-12-19 發表
I always get offer from Jobsdb, I dun think I need it
jobsdb 要自己揾,linkin 會比人揾到

大宅

引用:Quote:原帖由+vickymok717+於+14-12-19+發

原帖由 good_pig 於 14-12-19 發表
jobsdb 要自己揾,linkin 會比人揾到
我個行,Jobsdb既工都係Agent工,send左cv去就之後久唔久搵下你架啦

寶石宮

引用:Quote:原帖由 good_pig 於 14-12-19 發表jo

原帖由 bbingod 於 14-12-19 發表
我個行,Jobsdb既工都係Agent工,send左cv去就之後久唔久搵下你架啦
icic

珊瑚宮

畀面勳章

bbkayla 發表於 14-12-18 08:41

...
x 2

珍珠宮

請問Android个LinkedIn apps係咪登入唔到。明明password啱,都話錯,請指教。

男爵府

有用,都有agent 搵過我!

首頁

尾頁

跳至