跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我遲d會同BB去沙灘玩, 想問下妳地幫bb揸邊隻防晒? 幾$ 同邊度有得賣? Thanks!!
Isaac成長篇
baby Isaac's album
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離

大宅

我搽瑞士寶寶嫁! 不過有時搽完之後, 朗逸面仔好似有d敏感

原文章由 bbkitty 於 08-4-16 14:38 發表
我遲d會同BB去沙灘玩, 想問下妳地幫bb揸邊隻防晒? 幾$ 同邊度有得賣? Thanks!!

複式洋房

朗逸ma

thx! 咁我唔試呢隻lu, 妳知我個濕疹信信勁敏感架啦

原文章由 lsmile 於 08-4-16 15:09 發表
我搽瑞士寶寶嫁! 不過有時搽完之後, 朗逸面仔好似有d敏感
Isaac成長篇

大宅

好媽媽勳章

原文章由 bbkitty 於 08-4-16 15:20 發表
朗逸ma

thx! 咁我唔試呢隻lu, 妳知我個濕疹信信勁敏感架啦

我上年買咗支mustela, 而家仲有好多.. 我想問下今年仲可唔可以用.. 有無人知道可唔可以放多過一年ga????
定係今年再買過一支好呢?????

:-P birdbird :-P

複式洋房

妳睇下有冇expiry date?

原文章由 birdbird111 於 08-4-17 10:23 發表

我上年買咗支mustela, 而家仲有好多.. 我想問下今年仲可唔可以用.. 有無人知道可唔可以放多過一年ga????
定係今年再買過一支好呢?????
Isaac成長篇

大宅

我買咗chicco,係噴劑,貪佢水份夠稀,冇味.

首頁

尾頁

跳至