自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

回覆:想問studio 123 同bb 影相o ng ok ~

留毛,之前呢度有jm話ok!我都想知

男爵府

回覆:想問studio 123 同bb 影相o ng ok ~

我b 10 個月時去影過,可能我好釆,覺得又抵又ok!不過有好多jm話平冇乜要求,又話攝影師冇耐性tum小朋友笑等等!share幾張你睇下

男爵府

男爵府

引用:我b 10 個月時去影過,可能我好釆,覺得又

原帖由 natabibi 於 14-12-20 發表
我b 10 個月時去影過,可能我好釆,覺得又抵又ok!不過有好多jm話平冇乜要求,又話攝影師冇耐性tum小朋友 ...
你影個plan幾錢?邊間分店

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

引用:想知邊間影相ok+吖?!

原帖由 arkidkid 於 14-12-19 發表
想知邊間影相ok 吖?!
我bb1歲影過,都幾ok! 我係元朗影

男爵府

引用:Quote:原帖由 natabibi 於 14-12-20 發表我

原帖由 Longtimenosee 於 14-12-20 發表
你影個plan幾錢?邊間分店
我唔係好記得,應該係5,6百蚊倒,阿b三個造型加一個family,至記得係比多三百蚊拎晒所有soft copy,同埋當時我向紅磡舖未搬影

禁止訪問

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 BK Milk勳章

男爵府

BB防敏心得分享勳章

唔好!唔好既經歷!
有野未齊,唔講咁多住。。。

男爵府

我個仔1歲係元朗影,我好滿意

男爵府

回覆:想問studio 123 同bb 影相o ng ok ~??

又有無媽媽在這間影大肚相?ok嗎?多衫選嗎?可拎全數照片嗎?我見$1000左右好抵

複式洋房

麻麻..........................

大宅

回覆:想問studio 123 同bb 影相o ng ok ~??

麻麻地

別墅

不知所為,冇服務可言,我個女冇望鏡頭都冇提佢,D衫有移左位又冇提,影相果個求其影完就算,我之前影過2 次,my baby xxxx, 都好好,念住轉別一間試吓,咁就出事

大宅

好媽媽勳章

除左studio123有得加錢最哂所有檔案.还有边间有?
上年已在123影过刀ok,但今年想轉下另一间睇下有冇驚喜

大宅

1歲時影過, 個人覺得OK, 以便宜價錢, 可攞晒所有相

服務方面, 我覺得可以, 都好願意哄小朋友笑, 可能我囡都容易笑, 過程都算順利, 係到第三個造型時小朋友已開始累, 所以點哄都不太願意笑

但我只影過呢間, 所以無比較過其他的

別墅

好求其, 仲要8月影, 12月底先攞到相

大宅

Sens 係貴,但攝影師真係好有心機好有耐性氹bb笑

首頁

尾頁

跳至