夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

引用:回覆 hello0419 的帖子你C6的行為已經是有

原帖由 mc 於 14-12-24 發表
回覆 hello0419 的帖子

你C6的行為已經是有很大的問題,
講得啱,樓主c6已經係擺明你睇,等你開聲咋!!!你真係要同先生傾下。。。

大宅

回覆:c6 2星期就一次上大陸食飯,過夜先返…

理論上可以傾下,實質……樓主您都系做定心理準備啦。

男人堅持話要出去 唔理系一小時 定系 n日m夜, 唔通可以鎖住佢,唔比佢出去?
或者好似mc咁講 同個男人講道理?

上大陸,搭車少極都 來回兩個鐘,廣東省內 來回 通常要 一日; 越遠越偏、消費越平!

如果感情基礎還穩固,雙方仲有計傾,大可以真系用心傾吓。週末夾個男ge參與family day,減低佢出去玩的時間。

否則,提過佢;佢都仲要去玩ge,只求收夠家用,刮到佢一蚊就多一蚊,收好私已、財政獨立; 時候到了 機會來了 就各行各路。

世道公平。既然男人可以話壓力大要出去過夜,對家也可以尋找自已的樂趣。 鐘意談情就出去搵談情對象。 緊張錢銀的就 抽點時間出去兼職搵番d私已。

大宅

除了內地妹、仲有本地援交女 同埋 寂寞港女,要另尋對象 談情養性、機會大把,豐儉由人。
有心要搵女玩,點阻得住?

中午lunch hour,夜晚開ot,出差……
要玩,大把機會啦!
只不過 系個男人而家覺得唔夠喉,
連family day都話要出去玩之嘛!

仲要蠢到衰到大話都懶得講囉!
其實佢可以話要出差、公司搞外地培訓腦震蕩 Ka! 對住太座揚一揚張假memo,實放行無阻啦!

好明顯而家有人覺得做人至緊要有得玩囉。
而家風頭火勢 興烚烚,要去玩,滅性火!
唔通會單憑 太座 幾句話就會 乖乖?

除非太座系衰男的米飯班主,生活零用、衣食住行全部系太座供給,個衰男一走他就乜都無啦!

我家cpk賤男都系老早滾到無尾飛陀果隻。
過來人一句話: 有錢擸錢,必需攞儘佢最后仲肯比的最后一分錢!

就算有日攞唔到錢,都千忻唔好黑面 或 出口媽义。 反正鬧佢都唔會比。
再無品ge 丟堆毫子落地 要您扒响地執
或 講完粗口 再 郁手打,完全系蝕哂。

自已盤數要管好,私已要收好。
有日計清楚離婚會有著數的,咪落實搞掂個衰人囉。
如自問可自給自足,全無問題;根本唔駛受衰男氣的。咪儘能力勸吓個男人,勸告無效咪 各行各路,幫佢減壓囉!

好好保重,Merry \'X mas!!!

子爵府

KIKI678 發表於 14-12-24 14:21
除了內地妹、仲有本地援交女 同埋 寂寞港女,要另尋對象 談情養性、機會大把,豐儉由人。
有心要搵女玩, ...

大宅

減壓有好多方法,既然你老公選擇上大陸,阻止到佢嗎?可以的話,溝通好重要,好好傾下。明白男人過關後果種興奮心情,好似咩煩惱都無晒!我老公因為工作兩星期上大陸一次,其實以工作之名,揾小三。話男人傾生意要按摩,唔方便開電話兼要過夜,结果比我知道,坐低傾返,原來我令佢有壓力,家庭開支,仔女管教,令佢吃不消。主因係佢已變心了,唯有好好調節自己心情。最緊要你感受到他愛你嗎?對你好嗎?女人最重要有工作,男人要走阻不了,好好愛自己。

翡翠宮

點解一定要星期六日呢?我覺得就好有問題喇

子爵府

小白2000 發表於 14-12-24 14:38
減壓有好多方法,既然你老公選擇上大陸,阻止到佢嗎?可以的話,溝通好重要,好好傾下。明白男人過關後果種 ...
有這麼多問題都不同另一半好好傾下, 反而選擇去風流快樂來逃避問題!!!

男爵府

有壓力唔一定要上大陸,大陸太多引誘

別墅

引用:除了內地妹、仲有本地援交女 同埋 寂寞港女

原帖由 KIKI678 於 14-12-24 發表
有心要搵女玩, ...
以前有個包二奶ge男仕教路:要捉住一個男人ge心就要捉住佢銀包,皆因男人有$就身痕

大宅

引用:減壓有好多方法,既然你老公選擇上大陸,阻

原帖由 小白2000 於 14-12-24 發表
減壓有好多方法,既然你老公選擇上大陸,阻止到佢嗎?可以的話,溝通好重要,好好傾下。明白男人過關後果種 ...
同意!

大宅

引用:Quote:原帖由 KIKI678 於 14-12-24 發表除

原帖由 bear·bb 於 14-12-25 發表
以前有個包二奶ge男仕教路:要捉住一個男人ge心就要捉住佢銀包,皆因男人有$就身痕

...
某程度啱!
但唔好忘記部份女人埋身開頭不是為錢,可以因為寂寞。 或者,只系想要張香港身份證, 想慳番搵中介搞假結婚果幾萬,如果屈到個港男比番d 就當 bonus

伯爵府

引用:各位Jm你地+覺得O唔OK?佢話大压力,但每次

原帖由 hello0419 於 14-12-24 發表
各位Jm你地 覺得O唔OK?佢話大压力,但每次都是星期六或日, family day!
好明顯......

珍珠宮

大陸已有小三

水晶宮

引用:大陸已有小三

原帖由 BIGPAT 於 14-12-25 發表
大陸已有小三
似係

禁止訪問

回覆:wing1388 的帖子

公爵府

點解壓力大要返大陸仲過埋夜 ,係香港約朋友食飯 飲酒唔得?

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

同我屋企個賤人一樣, 話自己做sales, 要同客應酬,。結果咪每次上去約唔同女人開房!

伯爵府

BK Milk勳章

回覆:hello0419 的帖子

點解要過夜?有大問題

禁止訪問

回覆:hello0419 的帖子

大宅

發佢爛渣啦。。。

首頁

尾頁

跳至