興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

昨天在瘋X出了機,店員取機開盒時,機身本身經已貼有一張類似mon 貼,但貼紙上並無LG logo, 因未買過LG, 只知道盒子冇鐳射貼紙,很想了解一下

子爵府

可唔可以八吓...係咪32GB??? 幾錢呀....心思思中

子爵府

http://fyu45.pixnet.net/blog/pos ... 1%E5%BF%83%E5%BE%97

呢個好似係咪台灣人寫嘅....所以唔知同香港貨一唔一樣

大宅

回覆:請教LG G pro2 未開新機的貼紙上有Logo 嗎?

多謝你呀!剛在香港其他討論區亦有人提問過呢個問題,答案是沒有印logo貼紙,只有mon貼。
3,580 白色,黑色再平300, 無紅色,揸x咭滿3000回贈150, 32G, 送mon 貼同啲小朋友文具,我貪靚,比多少少買了白色

大宅

回覆:請教LG G pro2 未開新機的貼紙上有Logo 嗎?

買啦買啦,大mon又唔重,超抵!

子爵府

回覆:goodfuture 的帖子

你咁講,講到我心動。但我又怕大mon到難揸難拎。

子爵府

回覆 goodfuture 的帖子

都抵喎...琴日經過 "SO 0" 恆生咭 16GB $3298 已經心思思....點知食完嘢閂左門...所以無買到....
咁而家多百幾蚊有 32GB....有得諗..

子爵府

補充.. "SO 0" 有多張16GB CARD 同藍芽耳機送

大宅

引用:你咁講,講到我心動。但我又怕大mon到難揸

原帖由 katejune 於 14-12-26 發表
你咁講,講到我心動。但我又怕大mon到難揸難拎。
拎方面有人覺佢大,但我相反喜歡佢大,所以完全唔覺係問題。32G真係好吸引,我之前諗過行貨冇32就轉買水貨,但LG個盒太open, 好擔心買到二手。

大宅

想問下買機時有冇包話 0 死點?
同埋你有冇 check 機?例如 檢查 IMEI,
是否和盒上所印相符 之類...
黑色再減三百,咁又幾好喎,請問係邊間分店買0架,thanks

大宅

3樓, 那條LINE的, 機上貼的有LOGO.那是不是港行貨是沒有LOGO的,
還有, 能分享一下, 怎樣CHECK機?????
例如, 光/黑點, 漏光, 黃MON, 相機有沒有塵等????
買機時有冇包話 0 死點????

THANK~~~

大宅

引用:回覆 goodfuture 的帖子想問下買機時有冇包

原帖由 Recharm 於 14-12-26 發表

想問下買機時有冇包話 0 死點?
有check imei, 死點唔識check. 在美孚

複式洋房

goodfuture 發表於 14-12-27 00:16
有check imei, 死點唔識check. 在美孚
打3845#*838#

大宅

引用:Quote:goodfuture 發表於 14-12-27 00:16

原帖由 low238 於 14-12-27 發表
打3845#*838#
我入左去見到一大堆資料唔識睇

首頁

尾頁

跳至