自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

各位jm知道網上行光纖線人為損毀收費要多少嗎?thank you~~~

男爵府

回覆:急問-網上行光纖線人為損壞收費

c都話唔係人為啦 不過我係hkbn,上次話如果係人為好似400定8舊,我個次係俾裝修佬整坏,但我c都話唔知點解爛左,我只知上唔到網,最後佢重新拉線搞左成粒鐘,我都唔好意思只有請佢飲汽水

大宅

有「營」勳章 好媽媽勳章

回覆:mini_yan 的帖子

佢d師傅唔會理的,我個fd(pccw sales)話你打上去講唔知點解上唔到網,佢問你,你話冇郁過佢,佢會叫人上黎check,d師傅死靚仔上到黎但求早走早著,你乜都話唔知,冇郁過,佢唔會查你真定假,而家個個部門分得好清,唔會理上面點做野,d師傅搞掂自己果單就鬆人,佢個fd裝修完,成條光纖線連插頭比師傅剪左掉埋,都係咁樣叫人上黎整,話d師傅咩都唔理,快快拉返線就收工走人。

公爵府

引用:c都話唔係人為啦 不過我係hkbn,上次話如果

原帖由 jetsob 於 14-12-28 發表
c都話唔係人為啦 不過我係hkbn,上次話如果係人為好似400定8舊,我個次係俾裝修佬整坏,但我c都話 ...
咁大工程架?依家等梗佢上黎睇下佢點搞><

公爵府

引用:佢d師傅唔會理的,我個fd(pccw sales)話你

原帖由 mi1660 於 14-12-28 發表
佢d師傅唔會理的,我個fd(pccw sales)話你打上去講唔知點解上唔到網,佢問你,你話冇郁過佢,佢會叫人上黎c ...
明白,因為條光纖線原本係點我完全唔知,從來都無留意過,我最怕好明顯係人為。><

公爵府

點壞先,我比隻兔仔咬斷,我自已駁番

公爵府

引用:點壞先,我比隻兔仔咬斷,我自已駁番

原帖由 eeaa 於 14-12-28 發表
點壞先,我比隻兔仔咬斷,我自已駁番
係咪叫斷咗?綠色位置。thz

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+eeaa+於+14-12-28+發表點壞先

原帖由 mini_yan 於 14-12-28 發表
係咪叫斷咗?綠色位置。thz
呢條唔係入牆練,換過條好簡單姐!

公爵府

引用:Quote:原帖由 mini_yan 於 14-12-28 發表係

原帖由 木土土 於 14-12-28 發表
呢條唔係入牆練,換過條好簡單姐!
係咪爛咗?唔知佢同我換過條收我幾錢呢...我自己又唔識呢d嘢thz

大宅

依條線唔使錢架,你叫個師傅同你換左佢就得!,我以前都做過pccw拉線,間中都要同人換

公爵府

引用:依條線唔使錢架,你叫個師傅同你換左佢就得

原帖由 ho830 於 14-12-28 發表
依條線唔使錢架,你叫個師傅同你換左佢就得!,我以前都做過pccw拉線,間中都要同人換

...
咁就好哪.....唔該哂ah

首頁

尾頁

跳至