網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

我想運1個書檳同一個五桶櫃..我住天水圍的..用開屯天..運仲貴過買..有冇好推介的集運

侯爵府

回覆:我想運1個書檳同一個五桶櫃

我運過五桶膠櫃,直送到門口,都係百零蚊運費,計番都係比香港平,有無興趣要間公司名呀,俾條link 你啦

男爵府

我運過7桶, 同店主傾完,包郵送到上門。

大宅

邊間咁好包郵送上門!?可以給店名/link嗎?

男爵府

引用:我運過五桶膠櫃,直送到門口,都係百零蚊運

原帖由 lazywife 於 14-12-28 發表
我運過五桶膠櫃,直送到門口,都係百零蚊運費,計番都係比香港平,有無興趣要間公司名呀,俾條link 你啦

...
我想要,thx

侯爵府

引用:Quote:原帖由 lazywife 於 14-12-28 發表我

原帖由 Anson媽媽 於 14-12-28 發表
我想要,thx
http://a.m.taobao.com/i36783068100.htm?ttid=212200@taobao_android_5.2.1

我果時買左四百幾蚊係個櫃,160蚊係運費,送左過黎有一塊版爛左,影相俾佢睇,佢免費再運多塊過黎。所以我唔選擇集運,就係避免左有損壞,兩邊都唔認數。

msms0117    發表於 15-3-27 10:55

象牙宮

lazywife 發表於 14-12-28 11:04
http://a.m.taobao.com/i36783068100.htm?ttid=212200@taobao_android_5.2.1
我果時買左四百幾蚊係個櫃,1 ...

四百幾蚊係個櫃,6層柜, @160蚊係運費. 難不難裝????

包邮捷雅正品时尚密封印花多层抽屉塑料收纳柜整理柜储物柜衣柜箱
http://item.taobao.com/item.htm?id=36783068100 530/ 7層櫃

msms0117    發表於 15-3-27 10:55
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

akai0507 發表於 14-12-28 00:44
我想運1個書檳同一個五桶櫃..我住天水圍的..用開屯天..運仲貴過買..有冇好推介的集運 ...

五桶櫃
你買那一个?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

你問多2間吧!我之前買了個6桶柜,直送香港,好似包郵費!(好似)

男爵府

你好野 發表於 14-12-28 01:01
我運過7桶, 同店主傾完,包郵送到上門。
包郵送上門咁好!?
可以給店名 link ?
thank you ^_^

男爵府

引用:Quote:你好野 發表於 14-12-28 01:01 我運

原帖由 msms0117 於 15-03-27 發表
包郵送上門咁好!?
可以給店名 link ?
thank you ^_^
我要返去揾揾! 佢最好係送到來有問題,補件都係送到香港!

但膠的有樣野要提提,面那片膠板如果係比小朋友用多,是很容易鬆的!

大宅

引用:Quote:原帖由+msms0117+於+15-03-27+發表包

原帖由 你好野 於 15-03-27 發表
我要返去揾揾! 佢最好係送到來有問題,補件都係送到香港!

但膠的有樣野要提提,面那片膠板如果係比小朋友 ...
請問可以pm link給我嗎?thanks

首頁

尾頁

跳至