潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人知道邊度有又平又靚嘅水鞋賣?我喺d日本shop見過,但賣成$4xx一對,都幾貴.........

伯爵府

Yahoo拍賣場好多
原文章由 HOLONGMAMA 於 08-4-23 10:00 發表
有冇人知道邊度有又平又靚嘅水鞋賣?我喺d日本shop見過,但賣成$4xx一對,都幾貴.........

大宅

原文章由 kennis_t 於 08-4-26 11:27 發表
Yahoo拍賣場好多

thanks~我都知yahoo有, 但佢哋冇咁細size,我著35號,腳細買鞋真煩

子爵府

係呀, 係鋪頭睇得上眼個d, "拿"係手都$500-$800. 我都有考慮過上 yahoo, 不過我心理上仲未接愛到二手野(即使話新貨)...

上年係 MUJI 買左對, cutie 款(深藍色底/墨綠色底, 細白點/白橫間條), $300岩晒我budget
今年好似有唔同色, 個鞋型好似一樣. 分大中細碼. 我著開36, 買左細碼!!
今年對水鞋出左起碼一個月, 你可以睇睇仲有無 (因為上年出左唔夠三個星期, 賣晒勒)!!

大宅

原文章由 DebuPegg 於 08-4-29 11:34 發表
係呀, 係鋪頭睇得上眼個d, "拿"係手都$500-$800. 我都有考慮過上 yahoo, 不過我心理上仲未接愛到二手野(即使話新貨)...

上年係 MUJI 買左對, cutie 款(深藍色底/墨綠色底, 細白點/白橫間條), $300岩晒我budget
今 ...

Thanks for your information~

首頁

尾頁

跳至