自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

急!!!想買apple tree教材$3680抵唔抵&好唔好用?

男爵府

我就無買過,不過自己都整左d字咭係電視到播比個女睇,有d免費網站都有好多遊戲同故事,或者你可以睇下呢個topic呀!

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1004753&extra=page%3D1&page=1
你不能讓所有人滿意,因為不是所有的人都是人。

禁止訪問

我買左啦~好用呀,work!

子爵府

唔好意思, 我都想問下, apple tree係咩嚟架, 幾多岁既小朋友用先啱, 有無佢地既網頁可以比我睇睇呀, thanks~~

大宅

原文章由 mrs_ng117 於 08-5-23 15:51 發表
我初初以為買碟比佢地就ok,但買左返黎又唔岩佢地,都冇咩幫助,之後冇意中有一次有sales打黎介紹套apple tree教材比我
我見佢又幾多野學,又多野送,而且比起disney,noddy 果d平好多咁咪買左囉~我上網睇佢地都有名氣架~之 ...

好似賣廣告咁......

不過我都想知係咩黎架~~~你個 bb 幾大個用呢~~~

複式洋房

原文章由 mrs_ng117 於 08-5-23 15:51 發表
我初初以為買碟比佢地就ok,但買左返黎又唔岩佢地,都冇咩幫助,之後冇意中有一次有sales打黎介紹套apple tree教材比我
我見佢又幾多野學,又多野送,而且比起disney,noddy 果d平好多咁咪買左囉~我上網睇佢地都有名氣架~之 ...

駛唔駛咁出力呀,靳小姐?
又會新國民之外,重要6個發表同回應都係同apple tree有關嘅?!!
呢排要跑數咩?!!:;pppp:

禁止訪問

為何要咁敏感呢?

禁止訪問

RE

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 2gether 於 08-5-23 17:15 發表

駛唔駛咁出力呀,靳小姐?
又會新國民之外,重要6個發表同回應都係同apple tree有關嘅?!!
呢排要跑數咩?!!:;pppp:

我上年買左套 apple tree $2000 唔駛..
乜依家貴左咁多既

伯爵府

我剛買了一套全新的,忘了是否3680?
有收據.(一,兩個月前)
但我個仔還不是很合用,
因為都幾深,
反而送的那套鵝媽媽他較喜歡.
我都打算出讓,有興趣可以pm我,
因為是全新,所以只能打折讓出去.
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

伯爵府

原文章由 mat媽 於 08-5-23 18:05 發表

我上年買左套 apple tree $2000 唔駛..
乜依家貴左咁多既

係呀!我上年沒有幫她買,一年便貴咁多
但好像改善了支筆,
還有一本1000字disney字典.
本來我以為阿仔遲一年會用到,
點知佢依然係個bb樣,唔讀書
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

別墅

我買咗成年lu,我個女對佢嘅興趣係零,希望大D好D啦!不過佢都4歲.

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我最近買左,我仔仔好鍾意玩本圖典,如果佢當天表現良好,我會獎佢玩幾頁。

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 star903 於 08-5-23 18:55 發表
我買咗成年lu,我個女對佢嘅興趣係零,希望大D好D啦!不過佢都4歲.

me too

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我買果時都係唔使咁貴,好似$1780,阿仔而家得16個月,未岩用住,買係因為一早知佢鐘意睇書,第日可以帶出街俾佢睇,唔使帶玩具,支筆最近都upgrade咗做512,好似$3xx,圖典佢平埋俾我,阿仔好鐘意,但支筆未俾佢玩住

大宅

我追了3個月都買不到枝512M筆

售後冇服務.不知所謂

原文章由 kayingivy 於 08-5-24 12:01 發表
我買果時都係唔使咁貴,好似$1780,阿仔而家得16個月,未岩用住,買係因為一早知佢鐘意睇書,第日可以帶出街俾佢睇,唔使帶玩具,支筆最近都upgrade咗做512,好似$3xx,圖典佢平埋俾我,阿仔好鐘意,但支筆未俾佢玩住 ...

大宅

介紹個顧問黎啦
我零跟進
仲介紹幾個friend買.
SO what??
3 個月前登記trade in 支筆等到而家 話冇trade in 啦
都冇人比個reply 我支筆幾時有
:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

原文章由 mrs_ng117 於 08-5-23 17:32 發表

我都係分享下姐~

我自己買左3套架啦...我都係見真係好,同大家分享下姐,唔好咁敏感,而且個顧問真係好好人,我個仔上星期生日,佢好有心寄左份禮物仔比我個仔~佢又跟我地D小朋友進度跟得幾好,咪介紹比大家囉,因為我之 ...

禁止訪問

大宅

支筆而家都有, 我剛剛打左俾follow我果個sales買左枝, 遲d暑假會出埋法文同西班牙文 如果你地想買我可以介紹我果個sales俾你地, 佢跟得好好, 雖然我係成年前買既佢都有幫我跟進, 唔錯唔錯

首頁

尾頁

跳至