跳至

首頁
12345...7

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

寧采臣由今日起到下星期二唔使返學, 我可以放吓監!! (星期一唔得, 拍拖12周年啊~)
唔知有無人有興趣出嚟吹水食飯呢... hohoho

[ 本文章最後由 小倩 於 08-4-29 23:39 編輯 ]

珍珠宮

你係咪講夜晚呀?

原文章由 小倩 於 08-4-23 22:44 發表
寧采臣由今日起到下星期二唔使返學, 我可以放吓監!! (星期一唔得, 拍拖12周年啊~)

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 朗仔媽 於 08-4-23 23:59 發表
你係咪講夜晚呀?

mouth:mouth:
唔通宵夜咩...

Lunch得嗰一粒鐘, 行得出嚟都無咗10鐘

珍珠宮

我驚吹吹下變埋宵夜直落!
我應該無咩問題, 去邊度食?有咩提議?和食?

原文章由 小倩 於 08-4-24 00:11 發表

mouth:mouth:
唔通宵夜咩...

Lunch得嗰一粒鐘, 行得出嚟都無咗10鐘

男爵府

ho ho ho....香港區啱哂我...

下星期除星期三外, 其他日子都ok.

大宅

到呀!
除左星期二,日日都得呀

子爵府

Count me in. I am not available on Monday and Wednesday.

王國長老

下星期我得星期二/四咋... 但星期四係1/5喎, 紅日... 咁咪即係得返星期二

子爵府

原文章由 小倩 於 08-4-24 09:29 發表
下星期我得星期二/四咋... 但星期四係1/5喎, 紅日... 咁咪即係得返星期二

I am fine with Tuesday

珍珠宮

根據老師嘅日子..咁咪得番今日同聽日

男爵府

今日太急啦, 得明天(25/4) 或下星期二(29/4)..

原文章由 朗仔媽 於 08-4-24 09:43 發表

子爵府

原文章由 babushka 於 08-4-24 10:08 發表
今日太急啦, 得明天(25/4) 或下星期二(29/4)..

明晚要去大酒店,得星期二

男爵府

噤約實下星期二(29/2), 好唔好呢, 老師?

今次要集齊幾隻腳?

王國長老

原文章由 朗仔媽 於 08-4-24 09:43 發表

你唔留心, 係今日聽日&下星期二
不如我過九龍, 可以約埋高比拎Jshoppers啲貨

大宅

我都到.......(Tuesday ok, no problem....)
If Tai Koo Shing 就 wonderful, I could settle my girl's homework right after work and have dinner with c9s..

公爵府

原文章由 小倩 於 08-4-23 22:44 發表

拍拖週年 咩來嫁
我都唔知幾時係?
昨晚同C6傾開, 他還以為我們認識了10年 他連我們那一年結婚都忘掉了

子爵府

29/4食飯 - 招募中
1.小倩老師
2. CY ma
3. babushka
4. pilita_ho

公爵府

下個星期冇得去街 晴晴會回我家小住一星期

男爵府

加埋我呀!
5. littlelamlam

男爵府

去尖沙咀都好, 可以去uniqlo買衫....

原文章由 小倩 於 08-4-24 10:28 發表

你唔留心, 係今日聽日&下星期二
不如我過九龍, 可以約埋高比拎Jshoppers啲貨

首頁
12345...7

尾頁

跳至