想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

23/4 好難過既日子, 我沈日1:30左右流啡, 之後唔夠15分鐘就好似m咁流左好多血, 可惜BB最終都保唔住, 雖然BB只有5weeks, 但我個心好辛苦, 喊左好多次, 暫時都放唔底

我個心好痛, 好想向BB講千萬個對不起, 我沒有能力帶佢來到這五光十色的世界, 沒有能力將最好既比佢

爸爸媽媽真係好唔捨得你, 媽媽會好好記住你人仔細細但已似足爸爸既食量, 因為你係一個唔餓得既BB, 爸爸媽媽希望你飽飽富足的離開

天父呀, 雖然女兒唔明白點解你賜我孩子, 但又要帶走他, 我們還未有機會去擁抱過BB, 親吻BB既面, 但天父呀, 求你親自接回我地既BB, 帶他返回天家, 求你緊緊既抱緊他, 讓BB感受到愛及溫暖, 使BB不會感到孤單, 求平安喜樂都常伴BB左右, 直至永遠

大宅

好媽媽勳章

Don't be sad & understand your hard feeling. We are all here to support u!!!!

原文章由 卡樂B薯片 於 08-4-24 09:03 發表
23/4 好難過既日子, 我沈日1:30左右流啡, 之後唔夠15分鐘就好似m咁流左好多血, 可惜BB最終都保唔住, 雖然BB只有5weeks, 但我個心好辛苦, 喊左好多次, 暫時都放唔底

我個心好痛, 好想向BB講千萬個對不起, 我沒有能 ...

大宅

好媽媽勳章

Add oil! C! Ko Lam Lam's Brother born la!!! We will experience pain but God will lead us! Never give up ah!!!

http://www.speech.com.hk/kolamlam/index.htm

男爵府

聽到都好難過, 希望bb可以o係天家快快樂樂到永遠, 總有一天可以重敍呢

求天父鍚給卡樂b薯片一家平安, 讓卡樂b薯片的心靈和身體快快復原, 以迎接小天使再來臨她家. amen

禁止訪問

大宅

唔好太難過啦, 個心好酸呀, 去飲杯水先呀!!

大宅

我知傷心一定會有, 但唔好放棄呀! 加油!

洋房

卡樂B薯片,
唔開心就盡量抒發自己既情緒, 我自己都試過身同感受擁有BB可能是一種緣份. 悲傷過後, 請重申再振作, 我地會支持你, 包括你身邊愛你的人!

[ 本文章最後由 creamycat 於 08-4-24 09:58 編輯 ]

男爵府

掁作d.. 而家最重要係養好自己個身子!!
我上年11月bb 8個weeks 時都離開左我.. 而家又再開始努力過la..
我記得老公當時同我講 "咪當bb 去個旅行先lor, 過多幾個月就會番黎我地身邊ga la.." 你都要咁諗. 會無咁傷心ga..

保重, 加油!!

大宅

想問下我應該休養好之後, 駛唔駛補返身?

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

加油呀, bb好快會返去你身邊, 你要振作呀!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 卡樂B薯片 於 08-4-24 10:05 發表
想問下我應該休養好之後, 駛唔駛補返身?

醫生有無俾7日假你? 你應該要好似坐月咁. 呢幾日圍返頸巾, 唔好吹風啦~

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

暫時養好身體先la,要等惡露清走先至可以補,記住要煲薑水嚟沖涼和洗頭。

原文章由 miffymiffy 於 08-4-24 10:24 發表

醫生有無俾7日假你? 你應該要好似坐月咁. 呢幾日圍返頸巾, 唔好吹風啦~

大宅

唔好太難過,天父會替你看顧你的寶貝,好好休養好身體,繼續努力,加油。願主保守祝福你們一家。

大宅

唔好咁難過! bb都唔想見倒妳咁樣,重新振作,
大家一齊再努力一齊BINGO

大宅

卡樂b, 你唔好太傷心, 既然你有信仰,你應相信你既神係會保守你, 同埋唔會俾d唔好既野俾你 ! 如果bb唔能夠生存, 你勉強佢, 要佢留係呢個世上, 佢會好辛苦 ! 真係嫁, 上天家時, 你一定會見番佢 ! 佢會係天家有天使同神既帶領, 佢會生活得好好 ! 你唔好灰心, 神一定有佢既計劃, 可能佢覺我, 你需要既係一個好健康既bb, 唔駛你太辛苦去照顧佢, 你唔好太傷心, 等d惡露過咗, 煲番多d湯水, 如果唔得閒煲, 去買d現成既, 唔好唔飲, 雞精都可以飲吓, 重有而家可食d有助補血既維他命丸, 休息多d, 唔好想太多, 憂鬱會影響個肝, 所謂肝長吋斷, 食幾多都有用嫁啦, 你而家補得好, 會對你生下個bb好有幫助 !! 相反, 會影響下個嫁 !
你見倒我地有好多姊妹都試過, 我自己都係過來人, 大家都明你感受 ! 你要將一切交俾你信既神, 要忘記背後, 努力面前, 聖經裡有個'約伯', 你知道嫁啦, 我唔駛講太多, 你會明, 神要你有, 一年你都可以有兩個, 所以, 你唔好再傷心 ! 你看看約伯記 !

男爵府

我好明白你依家嘅心情,天父會安撫你受傷嘅心靈㗎!

我响你12月媽媽會嘅留言寫咗D嘢,你得閒睇睇啦!

複式洋房

卡樂B薯片:

傷心失望一定有, 希望你好好休息, 盡快收拾心情.

你會唔會去睇中醫? 我上次刮宮, 以為刮得好乾淨俐落, 因為每次既m血比以前更鮮, 連以前每次都出現既少少血塊都冇晒. 跟住半年努力都唔bingo, 就開始睇中醫, 食左一個cycle藥後, 第一次m, 由第一日開始就不斷流出一舊舊大血塊, 流左四日, 個中醫話係要清理左裡面d瘀血, 先有機會有bb.

別墅

哭過,痛過之後就要站來往直前,以馬內利

等待驗證會員

請不要太難過
雖然bb暫時離開你們
但總有一天會再見的
bb也不想見到你們為他難過
他會走得不安樂的
所以你現在要做的就是好好收拾心情
身體復原後再努力做人

首頁

尾頁