家事百科

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

我是教協會員,請問返貨未?因我住村屋,今年很多蚊,想LUNCH去買?請可否詳細點教我點用?可否關左一間房,開一陣,再轉另一間房,最後放廳?是否要長開??有熱力嗎?有聲嗎?風扇是否會長開的?

侯爵府

我今朝打左電話去問,佢話落左ORDER訂,但未到,叫我2日後打去.佢地今朝幾點打俾你架??我見有好多MODEL TIM 架.係未用呢隻396?佢吾係用濕電架咩?周圍放都得架??

侯爵府

我想請問,我上星期五買左部機,咁呢個六日係屋企試。我放係一張椅度,大約1米高,因為發覺電線都好短下。咁我日頭開啦,說明書寫個網向出面。咁我開左成日,又吾見周圍有死蚊。。。熄左又有蚊咬WOR~
其實屋企無開WINDOW,我見廁所有一隻,有時房又見一隻,吾知係未同一隻。。但又打極都打吾到?係未我用錯方法?明知房有一隻,點先可以用部野捉左佢呢??

侯爵府

吾該晒...都OK架..我D女同我講,媽咪,我聽到聲,應該有隻蚊入左去. 今晚我掉番轉支燈向外先.

首頁

尾頁

跳至