影視娛樂

跳至

首頁
12345...11

尾頁

伯爵府

多謝jm好介紹……………………好好睇………………孔孝真………………孔郁………………好正…………!

劇情啱晒我口味………………! 劇雖然舊左d…………但全不覺out...

孔孝真好靚…………身材又正………………d衫穿得好靚………………

孔郁扮中學生…………追miss.…………好深情……又不失鬼馬………………好鬼正…………

值得推介………………

伯爵府

回覆:餅乾老師星星糖…………好睇

畫面好美………………孔郁好帥………………孔孝真好正

伯爵府

唔覺得舊?布利我只係差呢套未睇,好似舊舊地咁

大宅

個名好得意

伯爵府

引用:唔覺得舊?布利我只係差呢套未睇,好似舊舊

原帖由 tra5212 於 15-01-02 發表
唔覺得舊?布利我只係差呢套未睇,好似舊舊地咁
2005 年剧……………………同金三順同年…………

我接受到…………尤其是男一女一都好正………………

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由 tra5212 於 15-01-02 發表唔

原帖由 高齡媽媽 於 15-01-02 發表

Eeee, 睇完咖啡王子,幾鍾意孔郁,我又開來睇……

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

係呀,呢部好睇,亦係我第一部睇孔孝真嘅劇,好想佢哋兩個再合作。

伯爵府

連睇孔郁三套剧………………Big ………………口架啡王子一号店………………餅乾老師星星糖…………

他好正…………正经又得…………可愛又得…………最緊要有眼缘………………佢好好彩…………三套剧的女一都係好的…………李敏貞…………尹恩惠…………孔孝真…………好夾好順眼………………

但可惜…………孔郁之後沒有拍剧………………各位jm 有沒有推介………仲想見孔郁呀

…(除了熔爐!…太sad and down)………………不會再开…………雖然有孔郁!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

高齡媽媽 發表於 15-1-2 10:28
連睇孔郁三套剧………………Big ………………口架啡王子一号店………………餅乾老師星星糖…………

他好正 ...

電影《嫌疑人》有孔侑
電視劇《精彩的一天》同成宥利拍,都okay

伯爵府

引用:畫面好美………………孔郁好帥………………

泰仁头髮同三石好似………………可能是当年潮流…………!

伯爵府

引用:Quote:高齡媽媽 發表於 15-1-2 10:28 連睇

原帖由 wyl 於 15-01-02 發表
電影《嫌疑人》有孔侑
他只拍电影?

珍珠宮

高齡媽媽 發表於 15-1-2 10:31
他只拍电影?

近期係,冇拍劇。只得睇舊劇

精彩的一天都拍得佢好正!

侯爵府

引用:連睇孔郁三套剧………………Big ……………

他好正 ...
尋找金鐘旭……愛情、happy ending

伯爵府

引用:Quote:原帖由 高齡媽媽 於 15-01-02 發表連

原帖由 Fion_Chan 於 15-01-02 發表
尋找金鐘旭……愛情、happy ending
Thanks..………………..即找………………

伯爵府

引用:Quote:高齡媽媽 發表於 15-1-2 10:31 他只

原帖由 wyl 於 15-01-02 發表
谢谢………………上網即找來看

伯爵府

引用:個名好得意

原帖由 Happymami8 於 15-01-02 發表
個名好得意
开來睇下…………劇名有意思的…………

伯爵府

引用:多謝jm好介紹……………………好好睇………

原帖由 高齡媽媽 於 15-01-01 發表
多謝jm好介紹……………………好好睇………………孔孝真………………孔郁………………好正…………!

劇情 ...
估唔到這是我2015年第一套开的劇………………好睇之餘…………还看上了孔郁………………

男爵府

月餅勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:畫面好美………………孔郁好帥………………

你睇都是普通話配音?

琥珀宮

畀面勳章

高齡媽媽 發表於 15-1-2 08:50

孔郁果時幾多歲呀? 扮學生追MISS??? 佢細過孔孝真???

侯爵府

回覆:cocok 的帖子

孔郁今年會同全度姸合作拍三級片-男與女

首頁
12345...11

尾頁

跳至